Ухвала
від 20.03.2024 по справі 590/135/24
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 590/135/24

Провадження № 2/590/88/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

20 березня 2024 року смт. Ямпіль

Ямпільський районний суд Сумської області у складі:

головуючого судді Деркача І.М.,

за участю секретаря судового засідання Демешко Н.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в смт. Ямпіль матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 (зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування): АДРЕСА_1 ) до Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області (адреса місцезнаходження: б-р. Ювілейний, буд.1, смт. Ямпіль, Шосткинський район, Сумська область) про визнання права власності на спадкове майно,

установив:

Позивач ОСОБА_1 звернулась до суду із зазначеною заявою, в якій просить визнати за нею в порядку спадкування право власності на земельну частку (пай) площею 3,99 умовних кадастрових гектара, розташовану за межами населених пунктів на території Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області (колишньої Усоцької сільської ради Ямпільського району Сумської області), що належало ОСОБА_2 на підставі Сертифікату на право на земельну частку (пай) серії CM № 049079, виданого на підставі розпорядження голови Ямпільської районної державної адміністрації Сумської області № 100 від 25 березня 1996 року, зареєстрованого за № 77 від 29.03.1996 року у Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) по САПТЗТ «Світанок», як на спадщину після померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 .

Позивач у підготовче судове засідання не з`явилася, належним чином повідомлена про час, дату і місце проведення підготовчого судового засідання. До канцелярії суду ОСОБА_1 подала заяву про розгляд справи за її відсутності.

Відповідач, представник Ямпільської селищної ради Сумської області, в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином повідомлений про час, дату і місце проведення підготовчого судового засідання, надав до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Судом остаточно визначено: предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу; обставини, які входять до предмета доказування та підлягають встановленню; встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилаються як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене вище, суд доходить переконання про наявність підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189, 197, 200, 260 ЦПК України, суд,

постановив:

Підготовче провадження, у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області про визнання права власності на спадкове майно закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи на 17 квітня 2024 року на 09 год 00 хв.

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://ymp.su.court.gov.ua/sud1820/gromadyanam/csz.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: І.М. Деркач

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117785229
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —590/135/24

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні