Ухвала
від 19.03.2024 по справі 742/1208/24
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-о/742/67/24

Єдиний унікальний № 742/1208/24

УХВАЛА

19 березня 2024 року місто Прилуки

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області в складі: головуючого - судді Ільченка О.І., присяжних: Квач О.М., Мазепи М.Б., за участю секретаря судових засідань - Голушко Н.А., розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду м.Прилуки питання про виправлення описки в рішенні суду від 18.03.2024 у цивільній справі за заявою громадян України ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Прилуцька районна державна адміністрація, як орган опіки та піклування та Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» ЧОР, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м.Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про усиновлення дитини, -

В С Т А Н О В И В :

Рішенням Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 18.03.2024 заяву громадян України ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Прилуцька районна державна адміністрація, як орган опіки та піклування та Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» ЧОР, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м.Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про усиновлення дитини- задоволено повністю.

Проте, під час виготовленняповного рішення судом було встановлено, що у даному рішенні помилково зазначено не тих присяжних, які були у складі Прилуцького міськрайонного суду, а саме: замість вірних присяжних Квач О., Мазепа М. помилково зазначено - ОСОБА_3 та ОСОБА_4 .

Суд з власної ініціативи порушив питання виправлення описки у даному рішенні.

Згідно ч.1 ст.269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

У судове засідання сторони не з"явилися, проте їх відсутність не перешкоджає розгляду даного питання.

Згідно ч.2 ст.247 ЦПК України якщо розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Так, дійсно згідно повного рішення Прилуцького міськрайонного суду від 18.03.2024 2024 заяву громадян України ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Прилуцька районна державна адміністрація, як орган опіки та піклування та Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» ЧОР, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м.Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про усиновлення дитини- задоволено повністю.

У вступній частині даного рішення зазначено склад суду, а саме - Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області в складі: головуючого - судді Ільченка О.І., присяжних: Квач О.М., Мазепи М.Б., однак у зазначенні підписів складу суду помилково зазначено не тих присяжних, які були у складі суду, а саме: вказано ОСОБА_3 та ОСОБА_5 , замість вірних - Квач О. , Мазепа М .

Тому суд вважає за необхідне виправити допущену описку у частині складу суду зазначивши присяжними саме - Квач О. та Мазепу М. , оскільки така описка є технічною та її виправлення не впливає на зміст рішення суду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 269, 353 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Виправити допущену у рішенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 18 березня 2024 року у цивільній справі за заявою громадян України ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Прилуцька районна державна адміністрація, як орган опіки та піклування та Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» ЧОР, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м.Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про усиновлення дитини описку, а саме зазначити вірно склад суду присяжних - Ольга КВАЧ та Микола МАЗЕПА.

Дана ухвала є невід"ємною частиною рішення Прилуцького міськрайонного суду від 18 березня 2024 року, номер провадження 2-о/742/67/24, справа 742/1208/24.

Ухвалу може бути оскаржено до Чернігівського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Олександр ІЛЬЧЕНКО

Присяжні: Ольга КВАЧ

Микола МАЗЕПА

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117787749
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення дитини

Судовий реєстр по справі —742/1208/24

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко О. І.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко О. І.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко О. І.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні