Ухвала
від 20.03.2024 по справі 359/1296/24
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2-о/359/77/2024

Справа №359/1296/24

УХВАЛА

Іменем України

20 березня 2024 року Бориспільський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого судді Журавського В.В.

при секретарі Алфімовій І.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Бориспільська міська рада Київської області, про встановлення факту родинних відносин, -

ВСТАНОВИВ:

В судовому засіданні представник заявника ОСОБА_2 заявила клопотання про витребування у приватного нотаріуса Бориспільського районного нотаріального округу Василець Т.В. належним чином завіреної копії спадкової справи, заведеної щодо майна ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Заінтересована особа у судове засідання не з`явилась. Натомість, представник заінтересованої особи ОСОБА_4 направила до суду заяву, якою просила розглянути цивільну справу за наявними матеріалами справи та в її відсутність.

Заслухавши думку представника заявника, суд прийшов до наступного висновку.

Відповідно до положення ч.3 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Згідно з ч.2 ст.294 цього ж Кодексу з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Встановлено, що інформація, яка міститься в матеріалах спадкової справи має значення для правильного вирішення спору, оскільки без даної інформації неможливо встановити, зокрема коло осіб, на права та обов`язки яких може вплинути рішення суду у даній справі.

Тому у приватного нотаріуса Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Василець Т.В. належить витребувати зазначену інформацію.

Керуючись п.1 ч.1 ст.258, ст.260, ч.2 та ч.3 ст.294 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Витребувати уприватного нотаріусаБориспільського районногонотаріального округуКиївської областіВасилець ТамариВасилівни належнимчином завіренукопію спадковоїсправи (номеру нотаріуса46/2023,номер уСпадковому реєстрі71801251),заведеної щодомайна ОСОБА_3 ,який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Належним чином завірену копію спадкової справи надати суду протягом десяти днів з дня вручення копії ухвали.

Копію даної ухвали для виконання направити приватному нотаріусу Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Василець Тамарі Василівні (08301, м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 79В).

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала є остаточною та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя підпис

З оригіналом згідно:

Суддя Бориспільського міськрайонного суду В.В. Журавський

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117789753
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту родинних відносин

Судовий реєстр по справі —359/1296/24

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Журавський В. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Журавський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні