Ухвала
від 21.03.2024 по справі 742/1688/24
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/722/24

Єдиний унікальний № 742/1688/24

УХВАЛА

21 березня 2024 року місто Прилуки

Суддя Прилуцькогоміськрайонного судуЧернігівської областіІльченко О.І.,розглянувши матеріалипозовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ), представник позивача адвокат Зибінська Галина Вікторівна (вул..Київська, буд.210, каб.27, м.Прилуки) до Линовицької селищної ради Прилуцького району (вул..Шевченка, буд.1, смт.Линовиця, Прилуцького району, код ЄДРПОУ 04412455) про визнання права власності на будинок в порядку спадкування за законом,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача адвокат Зибінська Г.В. звернулася до суду, в інтересах ОСОБА_1 , з позовом до Линовицької селищної ради Прилуцького району, в якому просить визнати за останньою право власності на буд. АДРЕСА_2 у порядку спадкування за законом після смерті матері ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Позивач має право порушити цивільну справу в суді і перешкод для прийняття даної позовної заяви до провадження немає.

Форма та зміст позовної заяви відповідає вимогам чинного законодавства.

Позов підлягає розгляду в суді за правилами загального позовного провадження.

Враховуючи вищевикладене, керуючись п.15.5 п.15 Розділу ХІІІ «Перехідні положення», ст.ст. 19, 83, 187, 189, 190, 191, 196, 353 ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача адвокат Зибінська Галина Вікторівна до Линовицької селищної ради Прилуцького району про визнання права власності на будинок в порядку спадкування за законом.

Призначити підготовчезасідання вприміщенні Прилуцькогоміськрайонного судуЧернігівської областіза адресою:Чернігівська обл.,м.Прилуки,вул.Котляревського,буд.62.на 09 год. 00 хв. 06 травня 2024 року.

Зобов`язати Першу Прилуцьку державну нотаріальну контору (вул..Шевченка, 107, м.Прилуки) надати у судове засідання інформаційну довідкуіз Спадковогореєстру післяпомерлої ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_2 та інформацію про її наявних спадкоємців.

Відповідач має право в п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву і всі докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Позивач має право в п`ятиденний строк з часу отримання відзиву на позовну заяву надати до суду відповідь на відзив та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Відповідач має право в п`ятиденний строк з часу отримання відповіді на відзив надати до суду заперечення та документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копії ухвали невідкладно надіслати: особам, які беруть участь у справі, відповідачу одночасно з копією ухвали копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Інформацію щодо справи, що розглядається може бути отримана учасниками справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за посиланням inbox@pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Олександр ІЛЬЧЕНКО

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117804068
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на будинок в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —742/1688/24

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко О. І.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні