Ухвала
від 21.03.2024 по справі 145/1759/23
ТИВРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

21.03.24 смт Тиврів 145/1759/23

2/145/219/2024

Тиврівський районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Ратушняка І. О. ,

при секретарі Крикливій М.С.,

за участі прокурора ОСОБА_1 ,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні цивільнусправу запозовом заступника керівника Вінницької окружної прокуратури Семенюка Володимира Анатолійовича в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до ОСОБА_2 про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Селищанське", Приватне підприємство "Юхимівське",

встановив:

Заступник керівникаВінницької окружноїпрокуратури СеменюкВ.А.в інтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу Вінницькійобласті звернувся до суду із позовом до ОСОБА_2 про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

Прокурор Лащук В.М. в судовому засіданні позовні вимоги підтримав повністю та просить суд призначити справу до судового розгляду.

Представник Головногоуправління Держгеокадаструу Вінницькійобласті ЧугаєнкоК.надала письмовіпояснення,просить справурозглянути уїї відсутності,позовні вимогизадоволити.

Належним чином повідомлений про підготовче засідання відповідач ОСОБА_2 до суду не з`явився, відзиву на позов не надав.

Представники третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Селищанське", Приватне підприємство "Юхимівське" в судове засідання не з`явилися, заперечень проти позову не надали.

Під час підготовчого судового засідання виконано вимоги ст.ст.197, 198 ЦПК України.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульовано, проведено підготовчі дії, які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд

ухвалив:

Підготовче провадження у справі закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13 год. 30 хв. 23 квітня 2024 року в залі судових засідань № 2 Тиврівського районного суду Вінницької області, у яке викликати сторони.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Ратушняк І. О.

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117813071
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,

Судовий реєстр по справі —145/1759/23

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні