Ухвала
від 20.03.2024 по справі 301/3711/23
ІРШАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 301/3711/23

2/301/34/24

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

"20" березня 2024 р. Іршавський районний суд Закарпатської області в складі:

головуючого судді Гичка О.Б.,

за участю секретаря судового засідання Мелай В.Ю.,

представника позивача адвоката Микита М.Ф.

провівши підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Зарічанської сільської ради, ОСОБА_2 про скасування державної реєстрації прав на нерухоме майно, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до Іршавського районного суду Закарпатської області з позовною заявою до Зарічанської сільської ради, ОСОБА_2 про скасування державної реєстрації прав на нерухоме майно.

Ухвалою Іршавського районного суду Закарпатської області від 26 жовтня 2023 року позовну заяву прийнято до провадження та призначено підготовче судове засідання.

Приписамист. 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про : залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник позивача адвокат Микта М.Ф. в підготовчому судовому засіданні просить суд закрити підготовче провадження у справі, справу призначити до судового розгляду.

Представник відповідача Зарічанської сільської ради в підготовче судове засідання не з`явився, подав до суду заяву про розгляд справи в їх відсутність.

Відповідач ОСОБА_2 , представник відповідача адвокат Костак В.І. в підготовче судове засідання не з`явилися, про час і місце розгляду справи повідомлені належним чином.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання, проведено наступні підготовчі дії: направлено позивачу копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та копії доданих до неї документів відповідачам, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, чи закриття провадження у справі судом не встановлено.

З урахуванням вказаного, суд, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Визнавши підготовку справи досудового розгляду завершеною керуючись ст. ст. 197-200,259,260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Зарічанської сільської ради, ОСОБА_2 про скасування державної реєстрації прав на нерухоме майно.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 11квітня 2024 рокуна 11 год. 00 хв.,який провести у відкритому судовому засіданні в приміщенні Іршавського районного суду Закарпатської області за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Іршава Закарпатської області про що повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Іршавського

районного суду : О. Б. Гичка

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117814179
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування державної реєстрації прав на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —301/3711/23

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні