Ухвала
від 21.03.2024 по справі 939/706/24
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/706/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

21 березня 2024 рокуселище Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Міланіч А. М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Колос", треті особи - Комунальне підприємтво Київської обласної ради "Київське обласне бюро технічної інвентаризації", Бородянська селищна рада Бучанського району Київської області про визнання правав власності на нерухоме майно,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом та просив визнати за ним право власності на житловий будинок АДРЕСА_1 з надвірними (господарськими) будівлями та спорудами.

Позовна заява відповідає вимогам ст.175, 177 ЦПК України.

Керуючись ст.187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Колос", треті особи - Комунальне підприємтво Київської обласної ради "Київське обласне бюро технічної інвентаризації", Бородянська селищна рада Бучанського району Київської області про визнання правав власності на нерухоме майно.

Провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Призначити справу до розгляду в підготовчому засіданні в приміщенні Бородянського районного суду Київської області на 07 травня 2024 року на 10 год. 00 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Позивачу необхідно мати при собі наявні оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви як додатки.

Роз`яснити, що відповідач протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі має право подати до суду відзив на позов, а третя особа, в цей самий строк пояснення щодо позову або відзиву (у разі отримання такого відзиву від відповідача по справі).

Копії відзиву, пояснення третьої особи щодо позову або відзиву, та доданих до них документів, повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву, пояснення, до суду.

Разом зподанням відзиву,пояснення щодопозову абовідзиву,до судудо нихдодаються: докази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються запереченнявідповідача,третьої особи,якщо такідокази ненадані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву, пояснення щодо позову або відзиву, і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, на сторінці за веб-адресою:

court.gov.ua/fair/sud1006

СуддяА. Міланіч

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117821560
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання правав власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —939/706/24

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні