Ухвала
від 20.03.2024 по справі 539/422/24
ЛУБЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 539/422/24

Провадження № 2/539/379/2024

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

20.03.2024

місто Лубни Полтавської області

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області у складі головуючої судді

Мирошникової О. Ш.

розглянув позовну заяву

ОСОБА_1 - позивач, до

Лубенського відділу державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місто Суми) міськрайонного ВДВС Північно-Східного міжрегіонального Управління Міністерства Юстиції (міста Суми) - відповідач,

про зняття арешту з нерухомого майна, та

постановив цю ухвалу про відкриття провадження у справі про таке:

1.31.07.2023 канцелярія суду зареєструвала позовну заяву ОСОБА_2 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ) до Лубенського відділу державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місцезнаходження: Полтавська область, місто Лубни, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 17/1), про зняття арешту з нерухомого майна.

2.Підстава позову: позивач не може реалізувати право на розпорядження нерухомим майном, оскільки на належне йому нерухоме майно накладено арешт.

3.Після виправлення недоліків позовна заява відповідає вимогам, встановленим у статтях 175-177 ЦПК України.

4.Справа відноситься до юрисдикції загальних судів відповідно до статті 19 ЦПК Українита підсудна Лубенському міськрайонному суду Полтавської області відповідно до частини другої статті 30 ЦПК України.

5.Позивач не заявив клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, тому суд розглядатиме цю справу в порядку загального позовного провадження.

6.Суд призначає підготовче засідання з повідомленням (викликом) сторін.

З цих підстав суд постановив:

1.Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Лубенського відділу державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місто Суми) міськрайонного ВДВС Північно-Східного міжрегіонального Управління Міністерства Юстиції (міста Суми) про зняття арешту з нерухомого майна.

2.Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

3.Призначити підготовче засідання о 10:30 22.04.2024з повідомленням (викликом) учасників справи, яке буде проводитись в приміщенні Лубенського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: вулиця Монастирська, 17, місто Лубни Полтавської області.

4.Запропонувати відповідачупротягом п`ятнадцяти днівіз дня вручення цієї ухвали подати до суду відзив, в якому викласти заперечення проти позову.

5.В строк для подання відзиву відповідач має право подати зустрічний позов.

6.Відповідач надсилає копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надсиланням (наданням) відзиву до суду.

7.До відзиву відповідачу потрібно додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються його заперечення, якщо такі докази не подані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву у доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

8.Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, відповідачзаперечення у строкдо 22.04.2024.

9.Вебсторінка на офіційному порталі «Судова влада України» в мережі «Інтернет», за якою можна отримати інформацію щодо розгляду цієї справи:https://lbm.pl.court.gov.ua/sud1618/.

10.Направити відповідачу копію позовної заяви з додатками; копію цієї ухвали та пам`ятку про права та обов`язки направити учасникам справи.

11.Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Лубенського міськрайонного суду

Полтавської області Мирошникова О. Ш.

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117822283
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з нерухомого майна, та

Судовий реєстр по справі —539/422/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Мирошникова О. Ш.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Мирошникова О. Ш.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Мирошникова О. Ш.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні