Ухвала
від 23.02.2024 по справі 752/24605/23
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/24605/23

Провадження № 1-кс/752/139/24

У Х В А Л А

23 лютого 2024 року слідчий суддя Голосіївського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна вилученого під час обшуку в межах кримінального провадження № 12023100000000493від 20.04.2023за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.4ст.191 КК України,

ВСТАНОВИВ:

до Голосіївського районного суду м. Києва надійшло клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна вилученого під час обшуку в межах кримінального провадження № 12023100000000493від 20.04.2023за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.4ст.191 КК України.

Клопотання обгрунтовується тим, що слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12023100000000493 від 20.04.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.191 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що відповідно до закупівель, учасником яких є ТОВ «Будінтехно» (ЄДРПОУ 44503083) за період з жовтня 2022 по теперішній час було укладено 15 договорів на суму 67,43 млн грн. Крім того, на даний час планується укладання ще 5 договорів на загальну суму понад 70 млн. грн.

Так, встановлено, що основними замовниками послуг товарів та робіт, в яких ТОВ «Булінтехно» став переможцем є державні та комунальні підприємства, а саме: КП «Київський метрополітен» (код ЄДРПОУ 03328913), АТ «Укрпошта» (код 21560045), Головне управління ДСНС України у Київській області (код ЄДРПОУ 38537963), ЛМKП «Львівтеплоенерго» (код ЄДРПОУ 05506460), AT «Укргазвидобування» в особі філії «Шебелинкагазвидобування» (код ЄДРПОУ 00153146), ДП Східний гірничо-збагачувальний комбінат (код ЄДРПОЇ 14309787), ПрАТ «Кіровоградобленерго» (код ЄДРПОУ 23226362).

Відповідно до номенклатури послуг, які замовлялись вищевказаними суб`єктами господарювання є виконання будівельних робіт, надання транспортних послуг, постачання дизельного пального, вапна та інше. Відповідно до наявної інформації, ТОВ «Будінтехно» не відповідає вимогам тендерної документації, в частині наявності матеріально-технічної бази, кваліфікованих працівників, досвіду виконання аналогічних договорів, що може свідчити про порушення ЗУ «Про публічні закупівлі».

Зокрема, ТОВ «Будінтехно» приймло участь у наданні послуг з номенклатурою «Транспортно-експедиторські послуги з організації міжнародного перевезення вантажу автомобільним транспортом», очікувана вартість - 21 150 000 грн, замовник - КП «Київський метрополітен» (ідентифікатор UA-2023-02-02-004581-a).

ТОВ «Будінтехно» на підтвердження кваліфікаційних критеріїв надано довідку щодо досвіду виконання аналогічних робіт на замовлення ПП «Екол Трейд» щодо надання послуг з перевезенням вантажів автомобільним транспортом. Водночас, відповідно до податкової звітності останньої зазначені послуги не замовлялись. У відповіді на запиті, який був надісланий на юридичну адресу ПП «Екол трейд», остання повідомила про те, що за весь період діяльності вказаного підприємства, будь-яких фінансово-господарських взаємовідносин з вказаним контрагентом не відбувалось, що свідчить про підробку документів наданих для участі в тендерній закупівлі.

Відповідно до картки платників податків ТОВ «Будінтехно» у графі «Відомості про об?єкти оподаткування платника податків» не перебувають транспортні засоби, будівельна техніка, приміщення, та інше майно яке використовується для виконання робіт, зазначених у публічних закупівлях.

Крім того, у тендерній документації було надано довідку, про виконання робіт самостійно, без залучення третіх осіб та укладання договорів субпідряду.

Також, ТОВ «Будінтехно» одержав перемогу у декількох тендерах, замовником яких є АТ «Укрпошта» з постачання дизельного палива. У ході аналізу податкової звітності було встановлено, що компанія-переможець не придбала паливно-мастильні матеріали необхідні для виконання умов тендеру.

Поряд з цим, обсяги, які були закуплені, постачались компаніями, які мають ознаки фіктивності (відсутність складів, бочок та інших потрібних споруд для зберігання ПММ, відсутність транспортних засобів з ліцензіями для перевезення ПММ, відсутність найманих працівників, фіктивні директори та інше), закупівля проводилась по відмінній від середньо ринкової ціни (завищена), що в подальшому дало змогу здійснити виведення грошових безготівкових коштів отриманих як сплату за постачання товарів у готівкову форму через підконтрольні юридичні особи, шляхом заключення фіктивних договорів.

Крім того, TOB «Будінтехно» надано довідку про наявність кваліфікованих працівників, однак відповідно до інформації Пенсійного фонду, вказані працівники не працюють на підприємстві. Також, підписи працівників в наказах про призначення містять ознаки підробки.

В ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що службовими особами ТОВ «Будінтехно» ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та організаторомпротиправного фінансовогомеханізму ОСОБА_7 суб`єктам підприємницької діяльності реального сектору економіки у будівельній сфері пропонуються послуги з обготівкування грошових коштів отриманих під час ведення господарської діяльності, а також послуги пов`язані з проведенням фінансових операцій, направлених на ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, що призводить до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах, та їх легалізації (відмивання).

Також, ОСОБА_7 організовано протиправний фінансовий механізм, а саме реєстрацію на підконтрольних службових осіб ТОВ «Будінтехно» та наближених родичів наступних комерційних структур: ТОВ «Транспортна компанія Технологістик» (ЄДРПОУ 44775633), ТОВ «РоялХаус Груп» (ЄДРПОУ 44059980), ТОВ «ПроектКонструкторів» (ЄДРПОУ 43271320), ТОВ «Будівельнакомпанія «ЦентрБуд» (ЄДРПОУ 38503117), ТОВ «СВ-Білдінг» (ЄДРПОУ 42113252), ТОВ «Старк-Плюс» (ЄДРПОУ 42555077), ТОВ «Старк-Торг» (ЄДРПОУ 42681334), ТОВ «ПроектАрхі-Плюс» (ЄДРПОУ 42554581), ТОВ «Полтаваелітбуд» (ЄДРПОУ 35926537), ТОВ «Армапрофіль» (ЄДРПОУ 39880674), ТОВ «ЕколТрейд» (ЄДРПОУ 43273348) з метою надходження на відкриті рахунки в низці банківських установ безготівкових грошових коштів від вітчизняних суб`єктів господарювання в особливо великих розмірах, в тому числі, які фінансуються з державного бюджету України. В подальшому, шляхом здійснення незаконних фінансових операцій, грошові кошти переводяться у готівку та розподіляються між усіма учасниками протиправної оборудки.

Крім цього, службовою особою ТОВ «Будінтехно» ОСОБА_5 та організатором протиправного фінансового механізму ОСОБА_7 з метою уникнення від кримінальної та адміністративної відповідальності за невиконання фінансово - господарських забов`язань перед суб`єктами підприємницької діяльності реального сектору економіки, а також за проведення фінансових операцій, направлених на ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, що призводить до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах, та їх легалізації, здійснюється продаж з подальшою перереєстрацію підконтрольних СПД з наявними боргами, кримінальними провадженнями, виконавчими провадженнями на фіктивних (підставних) осіб.

Таким чином, отримані дані свідчать про те, що ТОВ «Будінтехно» (код ЄДРПОУ 44503083), пов`язане зі створенням злочинного механізму який полягає у розкраданні державних коштів, шляхом надання недостовірної інформації організаторам публічних закупівель, порушенням тендерних умов та створення передумов до перемоги.

З метою виявлення та вилучення речей та документів, які мають значення речового доказу у кримінальному провадження та можуть бути знищені особами, причетними до вчинення злочину з метою приховання своєї злочинної діяльності, слідчими органу досудового розслідування проведено обшук за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Будінтехно».

01.12.2023 в ході обшуку офісного приміщення за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Будінтехно», що за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 21.

Вилучені під час зазначеного вище обшуку речі визнано речовим доказом у кримінальному провадженні.

У зв`язку з зазначеним вище в органу досудового розслідування на даний час у кримінальному провадженні виникла необхідність у накладенні арешту на зазначене вище майно, з метою досягнення дієвості даного кримінального провадження, в частині збереження речових доказів.

Прокурор у судовому засіданні відсутній, до суду подав клопотання про розгляд заявлених вимог за його відсутності, просив задовольнити клопотання з підстав викладених у ньому.

Власник майна у судовому засіданні відсутній, про дату, час і місце розгляду клопотання повідомлявся належним чином, з будь-якими клопотаннями до слідчого судді не звертався.

За правилами ст. 107 КПК України, під час розгляду клопотання про накладенн арешту, фіксування технічними засобами судового засідання не здійснювалось у зв`язку з відсутністю у судовому засіданні осіб, які беруть участь у судовому провадженні.

Дослідивши клопотання та додані до нього додатки, приходжу до висновку, що заявлені вимоги про накладення арешту підлягають задоволенню за наступних підстав.

Ухвалою слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 29.11.2023 року надано дозвіл на обшук за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Будінтехно», що за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 21.

Арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленомуКримінально процесуальним Кодексом Українипорядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку (ч. 1ст. 170 КПК України).

При розгляді клопотання про арешт майна встановлюються такі обставини:

1.Правова підстава для арешту майна.

2.Можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 КПК України.

3.Наявність обгрунтованої підозри у вчинені особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених п.3,4статті 170 КПК України).

Правова підстава для арешту майна

Арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

З метою забезпечення збереження речових доказів ( пункт 1 частина 2статті 170 КПК України) арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження (абз. 2 ч. 1ст. 170 КПК України).

Речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення (ч. 1ст. 98 КПК України).

Слідчою суддею встановлено, що слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12023100000000493 від 20.04.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.191 КК України.

01.12.2023 року проведено обшук за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Будінтехно», що за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 21.

02.12.2023 рокустаршим слідчим СУГУНП ум.Києві ОСОБА_8 вилучене підчас обшукуза адресою: АДРЕСА_1 майно, визнано речовим доказом у межах кримінального провадження № 12023100000000493 від 20.04.2023 року.

З урахуванням зазначеного вище, слідча суддя вважає доведеним той факт, що вилучена під час обшуку за адресою: АДРЕСА_1 майно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК Українита можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються у цьому кримінальному провадженні. Тому вважає обгрунтованими доводи прокурора про необхідність накладення арешту на вилучене майно з метою забезпечення збереження речових доказів, оскільки незастосування арешту вказаного майна, яке відповідає критеріям, зазначеним уст.98 КПК України, може привести до його зникнення, або настання наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, слідча суддя не встановила. Підстав сумніватися в співмірності такого обмеження права власності завданням кримінального провадження у слідчої судді не виникає.

Таким чином, слідча суддя приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

На підставі викалденого, керуючись статтями7,9,131,132,170-173,309,376 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна вилученого під час обшуку в межах кримінального провадження № 12023100000000493від 20.04.2023за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.4ст.191 ККУкраїни , задовольнити.

Накласти арешт на вилучене під час обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Будінтехно», майно, а саме на:

1.Папка ТОВ «ТК ТЕХНОЛОГІСТІК» ВИПИСКА 2023 у період з 03.2023 по 10.2023;

2. Папка ТОВ «ТК ТЕХНОЛОГІСТІК» ВИДАТКОВІ НАКЛАДНІ 2023 у період з 04.2023 по 07.2023;

3.Договори та бланки договорів між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ОСОБА_5 про надання поворотної фінансової допомоги у період з листопада 2022 року по серпень 2023 року;

4.4 Договори між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ТОВ «ТК ТЕХНОЛОГІСТІК» про надання поворотної фінансової допомоги від 10.05.2023 р., 05.05.2023 р., 03.05.2023 р., 27.04.2023 р.;

5.Договір поставки №С-БІТ/20/20 від 20.12.2022 між ТОВ «САМОДЄЛКІН» та ТОВ «БУДІНТЕХНО» на 3 арк.;

6.Договір між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ОСОБА_9 про надання поворотної фінансової допомоги від 10.05.2023 р., 05.05.2023 р., 03.05.2023 р., 27.04.2023 р. №27/03 від 27.03.2023р.;

7. Папка ТОВ «БУДІЕТЕХНО» ВИПИСКА 2023 у період з 01.2023 по 10.2023;

8.Папка помаранчевого кольору з Договорами оренди, підряду ТОВ «БУДІНТЕХНО»;

9.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт за жовтень 2023 року до договору №05/04 від 05.04.2023 на 1 арк.;

10. Акт приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 12 арк.;

11. Акт вартості устаткування, придбання якого покладено на виконавця робіт за жовтень 2023 року на 1 арк.;

12. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт за вересень 2023 року до договору №05/04 від 05.04.2023 на 1 арк.;

13. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 15 арк.;

14. Копія Довідка про вартість виконаних будівельних робіт за вересень 2023 року до договору №05/04 від 05.04.2023 на 1 арк. та Акту №4 приймання виконаних будівельних робіт 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 4 арк. з додатками на 2 арк;

15.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт за червень 2023 року до договору №05/04 від 05.04.2023 на 1 арк.;

16. Акт приймання виконаних будівельних робіт за червень 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 9 арк.;

17. Підсумкова відомість ресурсів за червень 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 6 арк.;

18. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт за червень-3 2023 року до договору №05/04 від 05.04.2023 на 1 арк.;

19.Акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за червень-3 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 5 арк.;

20.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт за червень-2 2023 року до договору №05/04 від 05.04.2023 на 1 арк.;

21.Акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за червень-2 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 4 арк.;

22. Підсумкова відомість ресурсів за червень-2 2023 №05/04 від 05.04.2023 на 3 арк.;

23.Цивільно-правові договори за №1, 2, 3, 4, 5, 30/09, 24/2, ІНФОРМАЦІЯ_1 , 13/8, 14/1;

24.Договір підряду №05/04 від 05.04.2023 укладений між ГУ ДСНС у Київській області та ТОВ «БУДІНТЕХНО» з договірною ціною, зведеним кошторисним розрахунком календарним графіком робіт, протоколом погодження договірної ціни, графіком фінансування та актом прийому передачі будівельного майданчику на 15 арк.;

25.Договір оренди укладений між ТОВ «ДКС Електрик» та ТОВ «БУДІНТЕХНО» за №2109/1/22 від 21.09.2022 та лист-погодження на 5 арк.;

26.Акт надання послуг між ФОП ОСОБА_10 та ТОВ «БУДІНТЕХНО» та рахунок №38 від 26.12.2022 на 120 тис. грн. на 2 арк.;

27. Видаткова накладна №Ю-000037573 від 30.12.2022 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ТОВ «ЮЛІС» на 1 арк.;

28.Акт надання послуг між ФОП ОСОБА_10 та ТОВ «БУДІНТЕХНО» та рахунок №95 від 19.12.2022 на 93 тис. грн. на 2 арк.;

29. Видаткова накладна №10 від 06.02.2023 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та АТ «УКРАПОШТА» на 1 арк.;

30.Видаткова накладна №23 від 31.12.2022 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та АТ «УКРАПОШТА» на 1 арк.;

31.ТТН №2/10,3/10,4/10 між ТОВ «ТК ТЕХНОЛОГІСТИК», ТОВ «БУДІНТЕХНО» ТА ТОВ «ЛАНТМАННЕН АКСА» на 3 арк.;

32.Видаткова накладна №26 від 10.01.2023 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та АТ «УКРАПОШТА» на 1 арк.;

33.Видаткова накладна №7 від 08.01.2023 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та АТ «УКРАПОШТА» на 1 арк.;

34.Видаткова накладна №18 від 30.11.2022 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ПАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» ТА ДОВІРЕНІСТЬ №733 на 2 арк.;

35. Видаткова накладна №20 від 30.11.2022 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ПАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» ТА ДОВІРЕНІСТЬ №720 на 2 арк.;

36.Видаткова накладна №19 від 30.11.2022 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ПАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» ТА ДОВІРЕНІСТЬ №721 на 2 арк.;

37.Видаткова накладна №30 від 28.12.2022 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та ПАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» ТА ДОВІРЕНІСТЬ №810 на 2 арк.;

38.Видаткова накладна №4 від 13.01.2023 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та АТ «УКРАПОШТА» на 1 арк.;

39.Видаткова накладна №9 від 22.01.2023 між ТОВ «БУДІНТЕХНО» та АТ «УКРАПОШТА» на 1 арк.;

40. Декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці ТОВ «БУДІНТЕХНО» на 2 арк.;

41.Копія рахунку на оплату №14 від 30.12.2022 та копія платіжного доручення №87 від 30.12.2022 на 2 арк.;

42.Копії статутних документів БО «Благодійний фонд «Українська мрія 2022» на 3 арк.;

43.Копії статутних документів ТОВ «ТК ТЕХНОЛОГІСТІК» на 12 арк.;

44. Копії статутних документів ТОВ «ПРОЕКТ КОНСТРУКТИВ» на 9 арк.;

45. Копії статутних документів ТОВ «СВ-БІЛДІНГ» на 12 арк.;

46. Копії статутних документів ТОВ «БУДІЕТЕХНО» на 26 арк.;

47. Роздруківки ТОВ «СВ-БІЛДІНГ» Фінансової звітності, податок на прибуток, ПДВ на 65 арк.;

48.Печатка ГО «Центр правового захисту соціально-незахищених верств населення «ДОВІРА»» КОД ЄДРПОУ 37611836;

49.Печатка БО «Благодійний фонд «УКРАЇНСЬКА МРІЯ 2022»» КОД ЄДРПОУ 44792727;

50.Печатка ТОВ «БК ЦЕНТР-БУД» КОД ЄДРПОУ 38503117;

51.Печатка ТОВ «СВ-БІЛДИНГ» КОД ЄДРПОУ 42113252;

52.2 Печатки ТОВ «ТК ТЕХНОЛОГІСТИК» КОД ЄДРПОУ 44775633;

53. Печатка ТОВ «ПРОЕКТ КОНСТРУКТИВ» КОД ЄДРПОУ 43271320;

54.Печатка ПП «ПРОЕКТ АРХІ-ПЛЮС» КОД ЄДРПОУ 42554581;

55.Печатка ТОВ «РОЯЛ ХАУС ГРУП» КОД ЄДРПОУ 44059980;

56.Печатка ТОВ «СТАРК-ПЛЮС» КОД ЄДРПОУ 42555077;

57.Печатка ПП «ЕКОЛ ТРЕЙД» КОД ЄДРПОУ 43273348

58.Печатка ТОВ «ДЕР БАУ» КОД ЄДРПОУ 45233307

59.Печатка ТОВ «БУДІНТЕХНО» КОД ЄДРПОУ 44503083

60. Печатка ФОП ОСОБА_11 РНОКПП НОМЕР_1 ;

61. 15 печаток «Факсиміле» з підписами;

62. Печатка «Директор ОСОБА_12 »;

63. Печатка «Для договорів ТОВ «БК ЦЕНТР-БУД»» КОД ЄДРПОУ 38503117;

64.Накопичувач «TRANSCEND» SN:E58728-1155;

65.Видаткова накладна № 23 від 13.07.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Шляхбудтростянець» на 1 арк.;

66.Видаткова накладна № 22 від 05.07.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Шляхбудтростянець» на 1 арк.;

67.Видаткова накладна № 21 від 29.06.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Шляхбудтростянець» на 1 арк.;

68.Видаткова накладна № 24 від 23.06.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Шляхбудтростянець» на 1 арк.;

69.Видаткова накладна № 22 від 22.06.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Шляхбудтростянець» на 1 арк.;

70.Акт здачі-приймання робіт № 1 від 23.06.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Шляхбудтростянець» на 1 арк.;

71.Видаткова накладна № 19 від 26.06.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів з додатком, всього на 2 арк.;

72.Рахунок на оплату № 15 від 30.05.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Полтавська бурова компанія» на 1 арк.;

73.Рахунок на оплату № 14 від 26.05.2023 між ТОВ «Будінтехно» та ТОВ «Полтавська бурова компанія» на 1 арк.;

74. Видаткова накладна № 5 від 24.03.2023 між ТОВ «Будінтехно» та КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» та акт на 2 арк.;

75. Видаткова накладна № 14 від 13.03.2023 між ТОВ «Будінтехно» та КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» та акт на 2 арк.;

76. Видаткові накладні № 12, 15, 35 з додатками між ТОВ «Будінтехно» та ПАТ «Кіровоградобленерго»;

77.Сімнадцять Договорів про надання поворотної фінансової допомоги за березень-серпень 2023 року укладені між ТОВ «Транспортна компанія Технологістік» (код ЄДРПОУ 44775633) та ОСОБА_13 (іпн НОМЕР_2 ) на 6 арк., кожен;

78.Договір поставки № 13/04/2023 від 13.04.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Бідінтехно» з додатком;

79.Договір поставки № 16/05/2023 від 16.05.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Бідінтехно» з додатком;

80.Договір поставки № 15/05/2023 від 15.05.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Бідінтехно» з додатком;

81.Договір оренди № Ф-46 від 30.12.2022 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «ВЕСО» з додатками;

82.Договір оренди № 21-3 від 01.04.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ПП «Фукурі» з додатком;

83.Договір оренди № Ф-8 від 26.10.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Аутстаф сервіс груп» з додатком;

84.Договір суборенди № 3-09 від 19.09.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Леман-Груп» з додатком;

85.Договір надання транспортних послуг № 022-23-08-2023 від 23.08.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Будопт»;

86.Додаткова угода № 1 до договору на виконання проектно-кошторисної документації від 17.07.2023 № 31 укладена між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ КЗ Київської обласної ради «База спеціального медичного постачання» з додатком;

87.Договір організації міжнародних перевезень вантажу № 431 від 15.09.2022 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ПрАТ «Лантманнен Акса»;

88.Договір про надання послуг № 11 від 22.03.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та виконкомом Камишинської сільської ради з додатком;

89.Договір № 15 від 20.04.2023 про виготовлення проектно-кошторисної документації, укладений між вказаними субєктами;

90.Договір про надання транспортних засобів та механізмів № Тр-8 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Будінтехно»;

91.Договір № Ф/5 від 08.05.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ФОП ОСОБА_14 з додатками;

92.Договір оренди авттранспортної техніки № 12/Т/2023 від 09.05.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «СВ-Бідінг» з додатком;

93.Договір відповідального зберігання від 25.05.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Будінтехно» з додатком;

94.Договір на авторський нагляд № 58 від 30.06.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та виконкомом Комишнянської сільської ради з додатком;

95.Договір про відшкодування комунальних і експлуатаційних послуг № 8-09 від 19.09.2023 між ТОВ «ТК «Технологістик» та ТОВ КООП Девелопмент»;

96.Договір на виготовлення Продукції з матеріалів замовника № 61/1-кп/2709-2023 від 27.09.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Шляхбуд Тростянець» з додатком;

97. Договір поставки № 62/1-кп/2709-2023 від 27.09.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Шляхбуд Тростянець» з додатком;

98.Договір купівлі-продажу № 240723/1 від 24.07.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Добробут-Бетон»;

99.Договір купівлі-продажу № 145 від 01.08.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Лео Лайтмен Україна» з додатком;

100.Договір купівлі-продажу № 11/12/09 від 12.09.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Альфіа Сайлайн» з додатком;

101.Договір поставки № 138 від 24.10.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Нова будівельна гільдія»;

102.Договір поставки від 21.09.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Будвіль»;

103.Договір постачання № 33 від 01.11.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ПП «Спец-комплект-сервіс»;

104.Договір поставки № 021-21-08/2023 від 21.08.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Будопт»;

105.Договір поставки товару № 24-07/23-1 від 24.07.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Світ комфорту-К» з додатком;

106.Договір поставки № 180723/01 від 18.07.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Базис прорфнастил» з додатком;

107.Договір поставки № ІВ-69 від 29.06.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ФО-П ОСОБА_15 ;

108.Договір поставки № 26/06 від 26.06.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Караван 2020»;

109.Договір поставки № 03П-23 від 18.05.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ПП «Укрнафтопостач»;

110.Договір поставки від 10.04.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Мілана»;

111.Договір поставки від 10.04.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Будвіль»;

112.Договір поставки № 257 від 19.12.2022 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Ретра-3М»;

113.Договір поставки № 12/01-23/1 від 12.01.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Глассо» з додатком;

114.Договір поставки партіями № 040416-01082023-П956 від 01.08.2023 укладений між ТОВ «ТК Технологістик» та ТОВ «Вог Ресурс» з додатком;

115.Сертифікаційна угода № 2.03.29-5 від 02.05.2023 укладена між ТОВ «НПП Міжнародні стандарти і системи» та ТОВ «Будінтехно»;

116.Сертифікаційна угода № 1.03.29-5 від 02.05.2023 укладена між ТОВ «НПП Міжнародні стандарти і системи» та ТОВ «Будінтехно»;

117.Відомість про товари на складах;

118.Видаткові накладні та Акти ТОВ «Будінтехно» за 2023 рік (зелена папка);

119.Реєстраційні документи ПП «Еко Трейд» (код 43273348) та Договір № 86 суборенди об`єкта нерухомості від 01.10.2020 укладений між ПП «Еко Трейд» та ФО-П ОСОБА_16 »;

120.Договори, накладні, акти ФО-П ОСОБА_17 (іпн НОМЕР_1 ), за 2023 рік;

121.Реєстраційні документи, накази, договори ТОВ «Дер Бау» (код 45233307);

122.Реєстраційні документи, накази ТОВ «Старк-плюс» (код 42555077);

123.Реєстраційні документи ТОВ «Роял хаус груп» (код 44059980);

124. Додаткова угода про розірвання Договору № 11-22-543 від 18.11.2022 укладена між ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ТОВ «Будінтехно»

125.Папка червоного кольору з документацією по «Нове будівництво пожежного депо, за адресою: Київська область, Вишгородський район, село Старі Петрівці, вул. Захисників України»

126.Папка багряного кольору з документами, копіями, договорами ТОВ «БУДІНТЕХНО» на 63 арк.;

127.Інформацію в електронному вигляді щодо діяльності ТОВ «Будінтехно», яка знаходилась на робочому ноутбуку «Asus» бухгалтера ОСОБА_18 , яка в подальшому скопійована на накопичувач «TRANSCEND» SN:E58728-1155;

128.Мобільний телефон, який належить бухгалтеру ТОВ «Будінтехно» ОСОБА_18 , а саме iPhone 11 ІМЕІ: НОМЕР_3 , ІМЕІ2: НОМЕР_4 , із забороною розпорядження та користування ними.

Ухвала про накладення арешту виконується негайно в порядку, встановленому для виконання судових рішень.

Оскарження ухвали про накладення арешту не зупиняє її виконання.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу117823937
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —752/24605/23

Ухвала від 20.05.2024

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 23.02.2024

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні