Ухвала
від 21.03.2024 по справі 524/685/24
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 524/685/24

провадження №: 4-с/398/4/24

УХВАЛА

Іменем України

"21" березня 2024 р. Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі головуючого судді Дубровської Н.М., з участю секретаря судового засідання Баранник Н.В., розглянувши клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за скаргою ОСОБА_1 на дії державного виконавця автозаводського ВДВС у місті Кременчуці Кременчуцького району Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Мещурова А.С., заінтересована особа ОСОБА_2 щодо перерахунку заборгованості по сплаті аліментів,

В С Т А Н О В И В:

Скаржник звернувся до суду з скаргою на дії державного виконавця автозаводського ВДВС у місті Кременчуці Кременчуцького району Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Мещурова А.С., заінтересована особа ОСОБА_2 щодо перерахунку заборгованості по сплаті аліментів.

21.03.2024 року від представника скаржника адвоката Нестеренко Наталії Миколаївни на електронну адресу суду надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Ленінським районним судом м. Полтави, у зв`язку з значною відстанню від місця проживання позивача та представника позивача до м. Олександрія.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Суд, який забезпечує проведення відеоконференції, перевіряє явку і встановлює особи тих, хто з`явився, а також перевіряє повноваження представників.

З огляду на те, що представник скаржника знаходяться у місті Полтава, тобто поза межами територіальної юрисдикції Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області, у провадженні якого перебуває справа, та значну віддаленість між містами, відсутність можливості з`явитися у судове засідання, з метою повного й об`єктивного розгляду справи у найкоротші строки та необхідності вжиття заходів для забезпечення оперативності судового провадження, суд вважає за необхідне забезпечити участь представника скаржника в судовому засіданні, призначеному на 19 квітня 2024 року об 11 год. 00 хв., в режимі відеоконференції з Ленінським районним судом м. Полтави.

Керуючись ст. 212, 260 ЦПК Ураїни, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Провести судове засідання у цивільній справі за скаргою ОСОБА_1 на дії державного виконавця автозаводського ВДВС у місті Кременчуці Кременчуцького району Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Мещурова А.С., заінтересована особа ОСОБА_2 щодо перерахунку заборгованості по сплаті аліментів, призначене на 06 березня 2024 року о 15 год. 30 хв., в режимі відеоконференції з Ленінським районним судом м. Полтави.

Доручити Ленінському районному суду м. Полтави (36022, м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37) забезпечити участь представника скаржника адвоката Нестеренко Наталії Миколаївни в режимі відеоконференції у судовому засіданні, яке відбудеться 19.04.2024 р. о 11 год. 00 хв. в Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області (м. Олександрія, вул. Першотравнева, 30).

Представнику скаржника адвокату Нестеренко Н.М. з`явитися до Ленінського районного суду м. Полтави (36022, м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37) для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Копію ухвали про участь позивача та представника позивача судовому засіданні в режимі відеоконференції направити до Ленінського районного суду м. Полтави.

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Ленінського районного суду м. Полтави перевірити документи, що посвідчують особи учасників, та перебувати поряд з ними до закінчення судового засідання.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити питання та отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Дубровська Н.М.

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117832476
СудочинствоЦивільне
Сутьпроведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за скаргою ОСОБА_1 на дії державного виконавця автозаводського ВДВС у місті Кременчуці Кременчуцького району Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Мещурова А.С., заінтересована особа ОСОБА_2 щодо перерахунку заборгованості по сплаті аліментів

Судовий реєстр по справі —524/685/24

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Андрієць Д. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні