Ухвала
від 22.03.2024 по справі 443/409/24
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №443/409/24

Провадження №2/443/261/24

УХВАЛА

підготовчого судового засідання

22 березня 2024 року Жидачівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого-судді Сливки С.І.,

за участю секретаря - Смолінської М.Т.,

розглядаючи у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Жидачеві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади села Монастирець в особі Журавненської селищної ради Стрийського району Львівської області про визнання права на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до територіальної громади села Монастирець в особі Журавненської селищної ради Стрийського району Львівської області про визнання права на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом.

Ухвалою Жидачівського районного суду Львівської області від 29.02.2024 року відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

22.03.2024 представником позивача адвокатом Яременко І.О. подано клопотання про витребування доказів, згідно якого просить суд витребувати у Жидачівському відділі ДРАЦС у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Львів) належним чином завірену копію актового запису про шлюб ОСОБА_2 , мешканця с.Монастирець Жидачівського району Львівської області, померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 в с.Монастирець Жидачівського району Львівської області.

Позивач та представник позивача в підготовче судове засідання не з`явилися, згідно поданого клопотання представник позивача просить відкласти підготовче судове засідання, у зв`язку із витребуванням доказів.

Представник відповідача Журавненської селищної ради Стрийського району Львівської області в підготовче судове засідання не з`явився, про причини неявки суд неповідомив.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно доп.4ч.5ст.12ЦПК України,суд,зберігаючи об`єктивністьі неупередженість сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом.

Згідност. 81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч.ч.1,3ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Приймаючи до уваги, що вищезгадані докази забезпечать повний, всебічний та об`єктивний розгляд справи, суд приходить до висновку про необхідність витребування вищевказаних доказів.

За таких обставин суд вважає, що підготовче судове засідання слід відкласти.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.81, 84, 198, 223,240,247ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника позивача адвоката Яременко І.О. про витребування доказів задоволити.

В порядку витребування доказів зобов`язати Жидачівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) в особі керівника в строк до 05квітня 2024року надатидо Жидачівськогорайонного судуЛьвівської областіналежним чином завірену копію актового запису про шлюб ОСОБА_2 , мешканця с.Монастирець Жидачівського району Львівської області, померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 в с.Монастирець Жидачівського району Львівської області.

У випадку неможливості подати вищевказані докази, необхідно повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Відкласти підготовче судовезасіданняна 12 квітня 2024 року о 12 год 00 хв.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Сливка С.І.

Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117835498
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом

Судовий реєстр по справі —443/409/24

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

СЛИВКА С. І.

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

СЛИВКА С. І.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

СЛИВКА С. І.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

СЛИВКА С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні