Ухвала
від 22.03.2024 по справі 506/292/24
КРАСНООКНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРАСНООКНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 506/292/24

Провадження № 2/506/117/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

"22" березня 2024 р. селищеОкни

Суддя Красноокнянського районного суду Одеської області Чеботаренко О. Л., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області про визнання недійсним та скасування державного акту на право приватної власності на землю,

В С Т А Н О В И В:

Вказана позовна заява надійшла до суду 21.03.2024 року.

Позовна заява відповідає вимогам, викладеним у ст.ст.175, 177 ЦПК України і підсудна Красноокнянському районному суду Одеської області.

Позивач звернулася до суду з позовом до Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області про визнання недійсним та скасування державного акту на право приватної власності на землю на підставі ст.ст.116, 118, 126, 152 Земельного кодексу України.

Справа буде розглядатися у порядку загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання.

Знших заяв та клопотань разом з позовною заявою не надходило.

Відповідачу слід встановити строк для подання відзиву на позов.

Керуючись ст.187 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 (зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 ) до Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області (адреса місцезнаходження: вул.Незалежності, буд.2, селище Окни Подільського району Одеської області) про визнання недійсним та скасування державного акту на право приватної власності на землю прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу розглядати у порядку загального позовного провадження та призначити у справі підготовче засідання на 19.04.2024 року о 09.00 год, у залі судових засідань Красноокнянського районного суду Одеської області за адресою: с.м.т. Окни Подільського району Одеської області, вул.Соборна, 31.

Надати відповідачу строк для подання відзиву на позов протягом 15 днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, роз`яснивши при цьому, що відзив має відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, при цьому відповідач має право надіслати:

1)суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів та заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2)позивачу копію відзиву та доданих до нього документів.

Попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

У разі надання відповідачем відзиву позивач має право протягом п`яти днів з дня отримання відзиву надати суду відповідь на відзив, до якої застосовуються правила, встановлені ч.ч.3-5 ст.178 ЦПК України.

У разі надання позивачем відповіді на відзив відповідач має право протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив надати суду заперечення, до яких застосовуються правила, встановлені ч.ч.3-5 ст. 178 ЦПК України.

Роз`яснити учасникам справи, що інформацію щодо вказаної справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://ko.od.court.gov.ua.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала оскарженнюне підлягає.Заперечення наухвалу можутьбути включенідо апеляційноїскарги нарішення суду.

Суддя О.Л. Чеботаренко

Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117836003
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним та скасування державного акту на право приватної власності на землю

Судовий реєстр по справі —506/292/24

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні