Ухвала
від 21.03.2024 по справі 760/22177/21
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/22177/21

2/760/106/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 березня 2024 року м. Київ

Солом`янський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Українця В.В.

при секретарі Степановій Н.І.

розглянувши заяву Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» про заміну відповідача у цивільній справі за позовом Приватного підприємства «Академія професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер Плюс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» про визнання недійсним свідоцтва, зобов`язання вчинити дії,

в с т а н о в и в:

ПП «Академія професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер Плюс» звернулось в суд з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ДП «Український інститут інтелектуальної власності» про визнання недійсним свідоцтва, зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою Солом`янського районного суду м. Києві від 08 жовтня 2021 року відкрито спрощене позовне провадження у справі.

Представник ДП «Український інститут інтелектуальної власності» подав до суду клопотання про заміну відповідача у справі його правонаступником. Посилається на те, що Кабінет Міністрів України розпорядженням від 28 жовтня 2022 року № 943-р «Деякі питання Національного органу інтелектуальної власності» визначив, що з 08 листопада 2022 року державна організація «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» виконує функції Національного органу інтелектуальної власності. Просить замінити відповідача ДП «Український інститут інтелектуальної власності» на його правонаступника - державну організацію «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій».

Дослідивши матеріали справи вбачається наступне.

Частиною 1 ст. 55 ЦПК України визначено, що у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 28 жовтня 2022 року № 943-р «Деякі питання Національного органу інтелектуальної власності» визначив, що з 08 листопада 2022 року державна організація «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» виконує функції Національного органу інтелектуальної власності.

Державна організація «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» є правонаступником прав та обов`язків ДП «Український інститут інтелектуальної власності».

З огляду на наведене, клопотання представника ДП «Український інститут інтелектуальної власності» підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 55 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Клопотання Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» про заміну відповідача у цивільній справі за позовом Приватного підприємства «Академія професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер Плюс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» про визнання недійсним свідоцтва, зобов`язання вчинити дії задовольнити.

Відповідача Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» у справі за позовом Приватного підприємства «Академія професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер Плюс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» про визнання недійсним свідоцтва, зобов`язання вчинити дії замінити на Державну організацію «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій».

Визначити відповідачу/ам строк на подання відзиву на позов у порядку, передбаченому ст. 178 ЦПК України, - 15 днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у порядку, передбаченому ст. 179 ЦПК України, протягом 15 днів з дня отримання відзиву відповідача на позов.

Відповідач має право подати до суду заперечення, в яких викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в порядку, передбаченому ст. 180 ЦПК України, протягом 15 днів з дня отримання відповіді на відзив.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117840663
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним свідоцтва, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —760/22177/21

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Ухвала від 08.10.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні