Ухвала
від 22.03.2024 по справі 477/617/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 477/617/24

Провадження№2-о/477/53/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

22 березня 2024 року м. Миколаїв

Суддя Жовтневого районного суду Миколаївської області Полішко В.В., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа Шевченківська сільська рада Миколаївської області, про встановлення фактів, що мають юридичне значення,

В С Т А Н О В И В:

20 березня 2024 року заявник звернулася до суду з заявою, в якій просить встановити факт родинних відносин між нею та ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , як між рідними сестрами.

Відповідно до частини 3 статті 235 ЦПК Українисправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених ЦПК України

Частиною 1 статті 187 ЦПК України визначено, що за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустатті 185цього Кодексу.

Розгляд заяви, здійснювати в порядку, визначеному главою 6 ЦПК України

Перевіривши виконання вимог статей 175-177 ЦПК України, керуючись статтями 19, 187, 274-275 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа Шевченківська сільська рада Миколаївської області, про встановлення фактів, що мають юридичне значення, прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Призначити розглядсправи вприміщенні Жовтневогорайонного судуМиколаївської областіу відкритомусудовому засіданнів порядкуокремого провадження 29 травня 2024 року об 11-00 годині з викликом сторін.

Визначити заінтересованій особі п`ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на заяву, який повинен відповідати вимогам статті 178 ЦПК України. Крім цього, заінтересована особа у визначений строк має право подати всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти заяви.

Відповідно до вимог частини 4 статті 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів заінтересовані особи зобов`язані надіслати іншим учасникам справи. У разі не надання у встановлений судом строк відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх надання.

Копію ухвали надіслати особам, що беруть участь у справі.

Копію заяви та доданих документів (крім заявника), надіслати учасникам судового розгляду:

заявнику ОСОБА_1 , проживає за адресою: АДРЕСА_1 ;

представнику заявника ОСОБА_3 , адреса для листування: АДРЕСА_2 ;

заінтересованій особі Шевченківська сільській раді Миколаївської області, адреса: вул. Шевченка, 34, с. Шевченкове Миколаївського району Миколаївської області.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається gt.mk.court.gov.ua/sud1411/pro_sud/info_sud/365574.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Полішко

Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117844295
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —477/617/24

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Полішко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні