Ухвала
від 21.03.2024 по справі 736/316/24
КОРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 736/316/24

Номер провадження 2/736/153/24

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

21 березня 2024 року м. Корюківка

Корюківський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Чурупченка М.І.,

за участю секретаря Макуха О.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Корюківка у приміщенні суду цивільну справу за позовною заявою керівника Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону в інтересах держави в особі Національна служба здоров`я України, Корюківська міська рада Чернігівської області до ОСОБА_1 , третя особа: Комунальне некомерційне підприємство "Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради, про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину,

в с т а н о в и в :

20 лютого 2024 року керівник Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону в інтересах держави в особі Національна служба здоров`я України, Корюківська міська рада Чернігівської області звернувся з даним позовом до ОСОБА_1 , третя особа: Комунальне некомерційне підприємство "Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради, про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Після виконання вимог ч. 6, 7 ст. 187 ЦПК України 29 лютого 2024 року провадження у справі було відкрито в загальному позовному провадженні та призначено справу до підготовчого розгляду на 21 березня 2024 року, та було зроблено запит до ІНФОРМАЦІЯ_1 чи мобілізований відповідач на військову службу.

14 березня 2024 року було отримано відповідь на запит, що ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , 25.05.2021 призваний на військову службу за контрактом.

Відповідност.251ч.1п.2ЦПК України судзобов`язаний зупинитипровадження усправі уразі перебування сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан або залучені до проведення антитерористичної операції.

Відповідно доп.2ч.1ст.253ЦПК України,провадження усправі зупиняється - до припинення перебування сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан або залучені до проведення антитерористичної операції.

Відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Керуючись ст.ст. 251 ч. 1 п. 2, 251-253, 258-260, 353 ЦПК України,-

у х в а л и в :

Зупинити провадження по справі за позовною заявою керівника Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону в інтересах держави в особі Національна служба здоров`я України, Корюківська міська рада Чернігівської області до ОСОБА_1 , третя особа: Комунальне некомерційне підприємство "Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради, про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину, до припинення перебування відповідача у складі Збройних Сил України.

На ухвалу суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання може бути подана апеляційна скарга до Чернігівського апеляційного суду.

Учасник справи, якому не було вручено ухвалу у день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя М.І.Чурупченко

СудКорюківський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117846268
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них

Судовий реєстр по справі —736/316/24

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Чурупченко М. І.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Чурупченко М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні