Ухвала
від 22.03.2024 по справі 544/537/24
ПИРЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 544/537/24

пров. № 4-с/544/4/2024

У Х В А Л А

22 березня 2024 року м. Пирятин

Суддя Пирятинського районного суду Полтавської області Нагорна Н. В., розглянувши скаргу ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГОВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВАТЕПЛОВОГО ГОСПОДАРСТВА«ЛУБНИТЕПЛОЕНЕРГО» на дії/бездіяльність державного виконавця Пирятинського відділу державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції,

в с т а н о в и в:

Представник ОКВПТГ«ЛУБНИТЕПЛОЕНЕРГО» звернулася до Пирятинського районного суду Полтавської області зі скаргою на дії/бездіяльність державного виконавця Пирятинського відділу державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Скарга відповідає вимогам ст. 175-177, 448 ЦПК України та подана у строк, передбачений ст. 449 ЦПК України.

Підстави для залишення скарги без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Розглянувши скаргу та додані до неї документи суддя вважає, що справу можливо призначити до судового розгляду.

Відповідно до ч. 2 ст. 448 ЦПК України слід негайно повідомити Пирятинський відділ державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про надходження скарги до суду.

Крім того суд повідомляє учасників справи, що в Пирятинському районному суді Полтавської області наявна технічна можливість проводити судові засідання в режимі відеоконференції за участю учасників справи поза межами приміщення суду.

З огляду на наявність у суді технічної можливості та враховуючи положення ст. 212 ЦПК України суд уважає за необхідне дозволити учасникам справи брати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187, 212, 450 ЦПК України, суддя

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за скаргою ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВОГО ГОСПОДАРСТВА «ЛУБНИТЕПЛОЕНЕРГО» на дії/бездіяльність державного виконавця Пирятинського відділу державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, та призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 квітня 2024 року о 14:00 годині.

Слухання справи відбудеться у залі судових засідань Пирятинського районного суду Полтавської області за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41.

Дозволити учасникам справи брати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції з Пирятинським районним судом Полтавської області поза межами приміщення суду, з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення за веб-посиланням http://vkz.court.gov.ua або через підсистему «Електронний суд» за веб-посиланням https://id.court.gov.ua/.

Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду учаснику справи необхідно подати до суду заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копію заяви в той самий строк необхідно направити іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Викликати у судове засідання стягувача, боржника та державного виконавця. Їх неявка не перешкоджає розгляду скарги.

Негайно повідомити Пирятинський відділ державної виконавчої служби у Лубенському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про надходження скарги до суду.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В.Нагорна

Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117849753
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —544/537/24

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Нагорна Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні