Ухвала
від 19.03.2024 по справі 555/263/24
БЕРЕЗНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 555/263/24

Номер провадження 2/555/223/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

19.03.2024 року

Березнівський районний суд Рівненської області в складі :

головуючого судді - Старовецької Ю.В.

при секретарі - Григорієвій В.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м.Березне цивільну справу за позовом органу опіки та піклування виконавчого комітету Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав,-

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою Березнівського районного суду Рівненської області від 12.02.2024 року відкрито провадження у вказаній справі, справу призначено до підготовчого засідання.

Представник органу опіки та піклування виконавчого комітету Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області згідно поданої письмової заяви просить підготовче судове засідання провести у її відсутності та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилась, хоча про час та місце його проведення була повідомлена належним чином, що вбачається із розписки про отримання судової повістки. Відзиву на позовну заяву не подала.

Клопотань на стадії підготовчого провадження сторонами не заявлено.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що при підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України, які є достатніми для закінчення підготовки судового розгляду справи та призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п.5 ч.2 ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196, 197, 200 ЦПК України, суд, -

У ХВ АЛ ИВ :

Закрити підготовче провадження по справі за позовом органу опіки та піклування виконавчого комітету Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав та призначити справу до судового розгляду по суті на 14 год. 00 хв. 08 травня 2024 року.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117860024
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —555/263/24

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Березнівський районний суд Рівненської області

Старовецька Ю. В.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Березнівський районний суд Рівненської області

Старовецька Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні