Ухвала
від 25.03.2024 по справі 625/16/24
КОЛОМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 625/16/24

Провадження № 2/625/30/24

УХВАЛА

25.03.2024року с. Різуненкове

Коломацький районний суд Харківської області у складі: головуючого судді Лосєва Д.К., за участю секретаря судового засідання Калюжної Л.Д., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Коломацької селищної ради Богодухівського району Харківської області до ОСОБА_1 про стягнення коштів,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Коломацького районного суду Харківської області знаходиться цивільна справа за позовом Коломацької селищної ради Богодухівського району Харківської області до ОСОБА_1 про стягнення коштів.

Ухвалою Коломацького районного суду Харківської області від 30.01.2024 провадження у зазначеній справі було відкрито, та справу призначено до підготовчого засідання.

Представник позивача ОСОБА_2 у судове засідання не з`явилася, про день, час та місце розгляду справи повідомлялася своєчасно та належним чином, надала суду заяву, в якій не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 у судове засідання не з`явилася, про день, час та місце розгляду справи повідомлялась своєчасно та належним чином, надала суду заяву, в якій просила розглядати справу за її відсутності.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196 198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Коломацької селищноїради Богодухівськогорайону Харківськоїобласті до ОСОБА_1 простягнення коштівта призначити справу до судового розгляду по суті на 22 квітня 2024 року на 11 годину 45 хвилин в приміщенні Коломацького районного суду Харківської області за адресою: Харківська область, Богодухівський район, с. Різуненкове, вул. Центральна, 56.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Судовий розгляд справи буде здійснюватися у складі судді Лосєва Д.К. одноособово.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: Д.К. Лосєв

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено26.03.2024
Номер документу117868847
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення коштів

Судовий реєстр по справі —625/16/24

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Коломацький районний суд Харківської області

Лосєв Д. К.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Коломацький районний суд Харківської області

Лосєв Д. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні