Ухвала
від 22.03.2024 по справі 700/689/21
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №700/689/21

Провадження №2/701/5/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"22" березня 2024 р. Маньківський районний суд Черкаської області

в складі: головуючого-судді - Костенка А. І.

за участю секретаря - Брітан О. О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Маньківка клопотання представника позивача ОСОБА_1 та представника відповідача ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою програми "ЕasyCon" в справі за позовом ОСОБА_3 до Комунального закладу "Лисянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Лисянської селищної ради Черкаської області, Відділу освіти Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Директор комунального закладу "Лисянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Лисянської селищної ради Черкаської області Присяжнюк Анатолій Васильович, Начальник відділу освіти Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області Єрмоличева Таїсія Володимирівна та третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруна стороніпозивача:Черкаська обласнаорганізація Профспілкипрацівників освітита наукиУкраїни про накладення дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення із роботи незаконним, поновлення на раніше займаній посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду знаходиться позов ОСОБА_3 до Комунального закладу "Лисянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Лисянської селищної ради Черкаської області, Відділу освіти Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Директор комунального закладу "Лисянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Лисянської селищної ради Черкаської області Присяжнюк Анатолій Васильович, Начальник відділу освіти Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області Єрмоличева Таїсія Володимирівна та третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруна стороніпозивача:Черкаська обласнаорганізація Профспілкипрацівників освітита наукиУкраїни про накладення дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення із роботи незаконним, поновлення на раніше займаній посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

18.08.2023 року через систему "Електронний суд" надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою програми "ЕasyCon", у зв`язку з неможливістю прибуття у судове засідання представника позивача до Маньківського районного суду Черкаської області.

06.10.2023 року через систему "Електронний суд" надійшло клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою програми "ЕasyCon", у зв`язку з неможливістю прибуття у судове засідання представника відповідача до Маньківського районного суду Черкаської області.

Відповідно до ч. 2 ст. 212 ЦПК України, учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Беручи до уваги те, що представник позивача та представник відповідача не мають можливості прибути до Маньківського районного суду Черкаської області в судове засідання та враховуючи віддаленість місця їх знаходження і наявну технічну можливість проведення засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести судове засідання у цивільній справі №700/689/21, в режимі відеоконференції за допомогою програми "ЕasyCon".

Роз`яснити, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 212 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Заяву представника позивача ОСОБА_1 та представника відповідача ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою програми "ЕasyCon" по справі №700/689/21 - задоволити.

Судове засідання у цивільній справі №700/689/21 за позовом ОСОБА_3 до Комунального закладу "Лисянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Лисянської селищної ради Черкаської області, Відділу освіти Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Директор комунального закладу "Лисянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Лисянської селищної ради Черкаської області Присяжнюк Анатолій Васильович, Начальник відділу освіти Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області Єрмоличева Таїсія Володимирівна третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруна стороніпозивача:Черкаська обласнаорганізація Профспілкипрацівників освітита наукиУкраїни про накладення дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення із роботи незаконним, поновлення на раніше займаній посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, призначене на 12 год. 30 хв. 03.04.2024 року, провести в режимі відеоконференції за допомогою програми "ЕasyCon".

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А. І. Костенко

Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено26.03.2024
Номер документу117869321
СудочинствоЦивільне
Сутьнакладення дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення із роботи незаконним, поновлення на раніше займаній посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —700/689/21

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні