Ухвала
від 25.03.2024 по справі 601/1902/20
КРЕМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 601/1902/20

Провадження № 4-с/601/2/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 березня 2024 року Суддя Кременецького районного суду Тернопільської області Коротич І.А., розглянувши скаргу ОСОБА_1 на дії державного виконавця, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_2 звернувся зі скаргою на дії державного виконавця, не погоджуючись з розрахунком заборгованості, яку провів державний виконавець.

Згідно п.1 ч.1 ст.183 ЦПК України,будь-якаписьмова заяваповинна міститипідстави заяви (клопотання,заперечення): повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає заяву чи клопотання або заперечення проти них, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), відомості про наявність або відсутність електронного кабінету;

У відповідності до вимог абз. 2 ч. 2ст. 183 ЦПК України, до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Разом з тим, в порушення вищезазначених норм чинного законодавства, скарга не містить відомостей про наявність чи відсутність електронного кабінету, скаржник не додав докази надіслання (надання) скарги іншим учасникам справи (провадження).

Відповідно до ч. 4ст. 183 ЦПК України, суд встановивши, що письмову заяву подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Вказана заява не відповідає вимогам ч. ч. 1, 2ст. 183 ЦПК України, отже суд доходить до висновку про відсутність підстав щодо прийняття до розгляду заяви ОСОБА_1 і повертає її без розгляду.

Керуючисьст. 183 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Скаргу ОСОБА_1 на дії державного виконавця,- повернути скаржнику без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду протягом 15 днів з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на подання апеляційної скарги з клопотанням про поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено26.03.2024
Номер документу117876020
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —601/1902/20

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Шульгач Н. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Коротич І. А.

Судовий наказ від 26.10.2020

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Мочальська В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні