Ухвала
від 25.03.2024 по справі 910/3493/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, https://ki.arbitr.gov.ua, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.uaУХВАЛА

про призначення до розгляду заяви про забезпечення доказів

м. Київ

25.03.2024Справа № 910/3493/24

За заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Кораловий Світ" (03087, м. Київ, вул. Єреванська, буд. 30, кв. 36)

Про вжиття заходів забезпечення доказів до подання позову

Особа, що може набути статус позивача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Кораловий Світ" (03087, м. Київ, вул. Єреванська, буд. 30, кв. 36)

Особа, що може набути статус відповідача: не встановлено

Суддя Г.П. Бондаренко-Легких

Без виклику представників сторін.

ВСТАНОВИВ:

22.03.2024 Товариства з обмеженою відповідальністю "Кораловий Світ" (далі - позивач, Товариство) подано до Господарського суду міста Києва заяву в порядку статей 110-112 ГПК України про забезпечення доказів до подання позову шляхом витребування у Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтернет Інвест» (ідентифікаційний код юридичної особи: 32493292; місцезнаходження юридичної особи: 01042, місто Київ, Новопечерський провулок, будинок 3, корпус 2, офіс 9) інформацію стосовно власника та реєстранта веб-сайту за доменним іменем https://bio-store.com.ua, а саме: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) заявника, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштові індекси, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку, офіційну електрону адресу та адресу електронної пошти, відомості про банківські транзакції за надані послуги з реєстрацією та обслуговуванням доменного імені, а також копії всіх документів наявних у Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтернет Інвест» стосовно послуг реєстрації веб-сайту за доменним іменем https://bio-store.com.ua.

Відповідно до частин 1-3 статті 112 Господарського процесуального кодексу України заява про забезпечення доказів розглядається у судовому засіданні в загальному порядку, передбаченому цим Кодексом, з особливостями, встановленими цією статтею. Заява розглядається не пізніше п`яти днів з дня її надходження до суду. Заявник та інші особи, які можуть отримати статус учасників справи, повідомляються про дату, час і місце судового засідання, проте їх неявка не перешкоджає розгляду поданої заяви.

Згідно ч. 4 ст. 112 статті 112 Господарського процесуального кодексу України суд за клопотанням заявника може забезпечити докази без повідомлення інших осіб, які можуть отримати статус учасників справи: 1) у невідкладних випадках; 2) якщо неможливо встановити, хто є або стане такими особами; 3) у разі якщо повідомлення іншої сторони може унеможливити або істотно ускладнити отримання відповідних доказів.

В заяві про забезпечення доказів, заявник просить суд розглянути заяву без повідомлення інших осіб, які можуть отримати статус учасників справи.

В даному випадку, заява про забезпечення доказів подана з метою визначення кола учасників справи (належних відповідачів) за майбутнім позовом. Отже, встановивши, що заява про забезпечення доказів загалом відповідає вимогам статті 111 ГПК України, суд призначає її до розгляду в судовому засіданні.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 112, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Кораловий Світ» про забезпечення доказів до розгляду.

2. Розгляд заяви про вжиття заходів забезпечення доказів до подання позову призначити на 28.03.24 о 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 19 .

3. Повідомити, що явка ТОВ "Кораловий Світ" або його уповноваженого представника визнається судом ОБОВ`ЯЗКОВОЮ та про обов`язок повідомляти суд про причини неявки.

4. Ухвалу направити також особі, від якої заявник просить витребувати докази, а саме ТОВ «Інтернет Інвест» (01042, м. Київ, Новопечерський провулок, буд. 3, корп. 2, оф. 9) проте явку їх представників в судове засідання НЕ визнавати обов`язковою.

5. Повідомити, що всі письмові пояснення та інші документи по справі сторони можуть бути подані через підсистему "Електронний суд", та у виключному випадку (не функціонування даної системи) додатково можуть бити подані на електронну адресу суду inbox@ki.arbitr.gov.ua з зазначенням номеру справи та прізвища судді у справі та скріплення їх Електронним цифровим підписом. Дублювати аналогічні клопотання та пояснення як через підсистему Електронний суд, так і через електронну пошту суду не потрібно.

6. РЕКОМЕНДУВАТИ сторонам та їх представникам утриматись від участі в судовому засіданні особисто в приміщенні суду та брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою модулю відеоконференцзв`язку (підсистеми "Електроннрий суд") (https://vkz.court.gov.ua) у порядку статті 197 Господарського процесуального кодексу України та відповідно до рішення ВРП від 17.08.2021 року за № 1845/0/15-21.

6.1. Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції сторона справи повинна попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в системі відеоконференцзв`язку та перевірити наявні у нього технічні засоби на відповідність технічним вимогам для участь в режимі відеоконференції.

6.2. Сторона справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням програмного забезпечення відеоконференцзв`язку, не пізніше ніж за п`ять днів до кожного судового засідання із зазначенням облікового запису (логіну) та контактного телефону для зв`язку. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи.

За відсутності в матеріалах справи належних доказів підтвердження повноважень особи на представництво інтересів учасника справи, подати відповідні докази разом із заявою про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

6.3. Сторона повинна зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи; очікувати запрошення головуючого/секретаря судового засідання для приєднання до відеоконференції.

7. Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам!

8. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя Г.П. Бондаренко - Легких

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117878967
СудочинствоГосподарське
Сутьвжиття заходів забезпечення доказів до подання позову Особа, що може набути статус позивача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Кораловий Світ" (03087, м. Київ, вул. Єреванська, буд. 30, кв. 36) Особа, що може набути статус відповідача: не встановлено

Судовий реєстр по справі —910/3493/24

Ухвала від 28.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко-Легких Г.П.

Ухвала від 25.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко-Легких Г.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні