Ухвала
від 25.03.2024 по справі 553/2787/21
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

25.03.2024

Ленінський районний суд м.Полтави

Справа №553/2787/21

Провадження № 2/553/56/2024

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 березня 2024 року м.Полтава

Ленінський районний суд м.Полтави у складі головуючого судді Високих М.С., за участі секретаря судового засідання Сіомашко В.Р.,

розглянувши заправилами загальногопозовного провадженняу відкритомупідготовчому судовому засіданнів залісуду справуза цивільнимпозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,треті особи:Подільська районнау м.Полтавірада,Виконавчий комітетПолтавськоїміської ради,Приватне підприємствоПолтавське бюротехнічної інвентаризації«Інвентаризатор» прозміну розміручасток ужитловому будинкуз надвірнимибудівлями тазустрічними позовнимизаявами ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ОСОБА_5 , треті особи: Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, Приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, ОСОБА_5 до ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , треті особи: Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, Приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи: Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, Приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями,

в с т а н о в и в:

На розгляді Ленінського районного суду м. Полтави знаходиться справа за вказаним цивільним позовом та зустрічними позовними заявами.

Згідно із протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 11.10.2021 (а.с.34), справу за цивільним позовом ОСОБА_1 , в порядку ст.33 ЦПК України, було передано на розгляд судді Новаку Ю.Д.

За ухвалою судді Новака Ю.Д. від 29.10.2021 (а.с. 43) відкрито провадження у справі з призначенням до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 08.06.2022 прийнято зустрічну позовну заяву ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ОСОБА_5 , третя особа Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, та зустрічну позовну заяву ОСОБА_5 до ОСОБА_4 , ОСОБА_2 ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , третя особа Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, та зустрічну позовну заяву ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, до спільного розгляду з первісним позовом, об`єднавши його в одне провадження з первісним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями.

На підставі протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 18.07.2023 проведеного на підставі розпорядження керівника апарату №87, у зв`язку із тимчасовим відстороненням судді ОСОБА_6 , цивільну справу передано на розгляд судді ВисокихМ.С.

Ухвалою суду від 20.07.2023 справу прийнято до провадження та призначено до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Сторони, їх представники, будучи належно повідомленими про дату, час і місце розгляду справи у підготовче судове засідання не прибули. Від позивача на адресу суду надійшла заява в якій він прохав задовільнити позов та проводити розгляд справи за його відсутності. Відповідач ОСОБА_4 звернулася до суду із заявою в якій не заперечувала проти задоволення позову та прохала проводити розгляд справи у її відсутність.

При вирішенні питання щодо закриття підготовчого провадження, суд виходить з наступного.

Відповідно до ст.189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Судом не встановлено підстав для відкладення підготовчого судового засідання, передбачених ч.2 ст.198 ЦПК України та відповідно до вимог ст.189 ЦПК України суд вважає за доцільне закрити підготовче засідання і призначити справу до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189, 200 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за цивільним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,треті особи:Подільська районнау м.Полтавірада,Виконавчий комітетПолтавськоїміської ради,Приватне підприємствоПолтавське бюротехнічної інвентаризації«Інвентаризатор» прозміну розміручасток ужитловому будинкузнадвірними будівлямита зустрічнимипозовними заявами ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ОСОБА_5 , треті особи: Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, Приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, ОСОБА_5 до ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , треті особи: Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, Приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи: Подільська районна у м. Полтаві рада, Виконавчий комітет Полтавської міської ради, Приватне підприємство Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» про зміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями до судового розгляду по суті на 25 квітня 2024 року о 16 год. 00 хв. в залі судових засідань з викликом учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя

Ленінського районного суду м.Полтави М.С. Високих

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117881689
СудочинствоЦивільне
Сутьзміну розміру часток у житловому будинку з надвірними будівлями

Судовий реєстр по справі —553/2787/21

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Новак Ю. Д.

Ухвала від 29.10.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Новак Ю. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні