Ухвала
від 25.03.2024 по справі 569/5502/24
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/5502/24

УХВАЛА

25 березня 2024 року Рівненський міський суд Рівненської області в особі судді Ковальова І.М. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради про стягнення середнього заробітку за час невиконання рішення суду,-

в с т а н о в и в :

В Рівненський міський суд 20 березня 2024 року надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради про стягнення середнього заробітку за час невиконання рішення суду.

Вказана позовна заява подана та підписана представником позивача адвокатом Авдєєнко В.В. в підсистемі «Електроний суд».

У своїй позовній заяві представник позивача просить суд стягнути з КНП «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради на користь ОСОБА_1 119339,88 грн. середнього заробітку за час невиконання рішення Рівненського міського суду від 02.11.23 по справі №569/13017/22 в частині поновлення ОСОБА_1 на роботі на посаді 0,75 лікаря-статистика кабінету медичної статистики адміністративно-управлінського персоналу та на посаді 0,25 ставки лікаря-хірурга загально хірургічного кабінету поліклініки лікувального відділення консультативно-діагностичного центру.

Відповідно до п.2 ч.3 ст.175 ЦПК України позовна заява повинна містити: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку та адреси електронної пошти, відомості про наявність або відсутність електронного кабінету

При подачі позовної заяви не було зазначено адресу електронної пошти позивача.

Відповідно до п.5 ч.3 ст.175 ЦПК України позовна заява повинна містити: виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; зазначення доказів, що підтверджують вказані обставини.

При подачі позовної заяви представником позивача не долучено повного розрахунку середнього заробітку, яким він керувався при вирахуванні суми середнього заробітку.

Крім того, представник позивача у позовній заяві не посилається на жодну норму чинного законодавства, при заявлені ним позовних вимог (за виключенням посилання на ст.236 КзПП України).

Відповідно до ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Відповідно до ч.2 ст.185 ЦПК України в ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити).

Враховуючи вищевикладене, позовну заяву слід залишити без руху, надавши позивачу термін для усунення зазначених в ухвалі суду недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.177,185 ЦПК України,

суд,-

у х в а л и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради про стягнення середнього заробітку за час невиконання рішення суду - залишити без руху.

Надати позивачу термін протягом п`яти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху виконати недоліки позовної заяви зазначені в ухвалі суду.

Роз`яснити, що якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунули недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачу.

Ухвала остаточна.

Суддя Рівненського

міського суду І.М.Ковальов

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117882164
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час невиконання рішення суду

Судовий реєстр по справі —569/5502/24

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні