Ухвала
від 25.03.2024 по справі 303/2705/24
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №303/2705/24

2/303/456/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі та призначення

справи до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження

25 березня 2024 року м.Мукачево

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Монич В.О., розглянувши матеріали за позовом ОСОБА_1 до Управління освіти культури молоді та спорту Мукачівської міської ради, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Комунальний заклад «Мукачівська художня школа ім.. М.Мункачі» Мукачівської міської ради про визнання незаконним встановлення позивачу кваліфікаційної категорії «спеціаліст» та 11 тарифного розряду,внесення змін до наказу за №6/01 від 29 серпня 2023 року про прийняття на роботу та зобов`язання відповідача про вчинення дій з перерахунку заробітної плати». -

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулася до Мукачівського міськрайонного суду з вищезазначеним позовом.

Передбачені статтями 185, 186 Цивільного процесуального кодексу України підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

З урахуванням положень, визначених частиною шостої ст. 19 Цивільного процесуального кодексу України дана справа є малозначною, тому підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Вивчивши та дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч. 5ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи до відкриття провадження у справі, суд вважає, що в матеріалах позовної заяви міститься достатньо доказів та прийшов до висновку за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного провадження з повідомленням сторін.

Таким чином, суд уважає за необхідне, призначити справу до спрощеного провадження з повідомленням сторін.

На підставі викладеного, керуючисьст. 279 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення сторін.

Судове засіданняза правиламиспрощеного позовногопровадження призначити на 22квітня 2024року 10годину 30хвилин в Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області за адресою: м. Мукачево, вул. Літуна Андрія, 13.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі має право подати відзив на позовну заяву.

Копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву позивачу.

Позивач протягом трьох днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив.

Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив відповідачу.

Відповідач протягом трьох днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення на нього.

Копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечення позивачу.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://mkm.zk.court.gov.ua/.

Копію ухвали надіслати сторонам по справі, а відповідачу також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Мукачівського

міськрайонного суду Володимир МОНИЧ

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117892460
СудочинствоЦивільне
Сутьвчинення дій з перерахунку заробітної плати

Судовий реєстр по справі —303/2705/24

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Монич В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні