Ухвала
від 25.03.2024 по справі 674/454/24
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/454/24

Провадження № 2/674/310/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

"25" березня 2024 р. м.Дунаївці

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Шафікова Ю.Е.,ознайомившись зпозовною заявою Заступника керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури (місце знаходження - Хмельницька область, м.Кам`янець-Подільський, вул. Драгоманова, 11) в інтересах держави, в особі: Дунаєвецької міської ради (місце знаходження - Хмельницька область, Кам`янець-Подільський, район, м. Дунаївці, вул. Шевченка, 50), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Комунальне некомерційне підприємство Дунаєвецької міської ради «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня» (місце знаходження - Хмельницька область, Кам`янець-Подільський район, м. Дунаївці, вул. Горького, 7) до ОСОБА_1 (місце реєстрації АДРЕСА_1 ) про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 12011,76 грн.),-

ВСТАНОВИВ :

Заступник керівникаКам`янець-Подільськоїокружної прокуратури звернувся до суду в інтересах держави, в особі: Дунаєвецької міської ради з позовом до ОСОБА_1 про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 12011,76 грн.).

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей175,177 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не встановлено.

Справа підсудна Дунаєвецькому районному суду Хмельницької області.

Згідно ст.19ЦПК України спрощене позовне провадження призначене для розгляду малозначних справ. Справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб відносяться до категорії малозначних справ.

Враховуючи ціну позову, категорію та складність справи; обраний позивачем спосіб захисту; обсяг та характер доказів у справі; кількість сторін та інших учасників справи; чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес, суд вважає за можливе провести розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження, без виклику сторін.

Керуючись ст.ст.187,274,277 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження в цивільній справі №674/454/24 за позовом Заступника керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави, в особі: Дунаєвецької міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Комунальне некомерційне підприємство Дунаєвецької міської ради «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня» до ОСОБА_1 про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 12011,76 грн.)

Розгляд справи провести за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, відповідачу та третій особі також надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178ЦПК України і всі письмові, що підтверджують заперечення проти позову.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву для подання відповіді на відзив.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь на відзив.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ч. 5ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7ст. 279 ЦПК України).

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановленістаттею 43ЦПК України.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: сourt.gov.ua/sud2206/.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Ю.Е.Шафікова

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117895761
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 12011,76 грн

Судовий реєстр по справі —674/454/24

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні