Ухвала
від 26.03.2024 по справі 384/870/23
ВІЛЬШАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ СПРАВИ ДО РОЗГЛЯДУ № 384/870/23

№пр. 2/384/38/2024

26 березня 2024 року с. Вільшанка Вільшанський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Галицького В.В.,

зі секретарем судового засідання Лалаян А.С.,

провівши підготовче засідання в приміщенні Вільшанського районного суду Кіровоградської області в порядку загального позовного провадження в цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Вільшанської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача сектор освіти Вільшанської селищної ради про визнання незаконним та скасування розпорядження про оголошення догани, -

В С Т А Н О В И В:

До Вільшанського районного суду надійшли матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Вільшанської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача сектор освіти Вільшанської селищної ради про визнання незаконним та скасування розпорядження про оголошення догани.

Ухвалою Вільшанського районного суду Кіровоградської області від 26.12.2023 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження та справа призначена до підготовчого засідання.

16.01.2024 року до Вільшанського районного суду Кіровоградської області від відповідача надійшов відзив на позов, в якому просить у задоволенні позовних вимог позивача відмовити.

24.01.2024 року до Вільшанського районного суду Кіровоградської області від позивача надійшла відповідь на відзив на позовну заяву.

Позивач у підготовче засідання не з`явилася, надала суду заяву в якій просить провести підготовче засідання у справі без її участі та не заперечує проти призначення до розгляду.

Відповідач представник Вільшанської селищної ради у підготовче засідання не з`явився, надав суду заяву в якій просить перенести розгляд справи у звязку з зайнятістю представника Вільшанської селищної ради. Відзив на позовну заяву надано до суду 16.01.2024 р..

Представник сектору освіти Вільшанської селищної ради у підготовче засідання не з`явився, надав суду заяву в якій просить провести підготовче засідання у справі без його участі та не заперечує проти призначення до розгляду.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження в справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.200, 258, 260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Вільшанської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача сектор освіти Вільшанської селищної ради про визнання незаконним та скасування розпорядження про оголошення догани.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданніна 10 год. 00 хв. 25.04.2024 рокув приміщенні Вільшанського районного суду Кіровоградської області.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудВільшанський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117904121
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —384/870/23

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні