Ухвала
від 26.03.2024 по справі 447/550/24
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/447/299/24 Справа №447/550/24

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

26.03.2024 Миколаївський районний суд Львівської області у складі:

головуючої судді Друзюк М.М.,

секретар судового засідання Іськів О.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням( викликом) сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Фінансова компанія управління активами», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області ЗМУЮ про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,-

в с т а н о в и в:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Фінансова компанія управління активами», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області ЗМУЮ про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

На адресу суду 26.03.2024 надійшла заява від позивача про розгляд справи у його відсутності, позовні вимоги підтримує та просить такі задовольнити.

Відповідач в судове засідання не з`явився, про причини неявки суд не повідомив, заяви про розгляд справи у його відсутності на адресу суду не надсилав., у матреіалах справи відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Треті особи в судове засідання не з`явились, про причини неявки суд не повідомили, заяви про розгляд справи у їх відсутності на адресу суду не надсилали.

Відповідно до вимог ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до п.1 ч.2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав неявка в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Враховуючи наведені обставини з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст. 223 ЦПК України, суд

постановив:

Відкласти розгляд справи № 447/550/24 на 29.04.2024 об 10 год.00 хв.

У відкладене судове засідання викликати відповідача ТОВ «Фінансова компанія управління активами» через оголошення на офіційному веб-порталі «Судова влада України».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Друзюк М. М.

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117906501
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —447/550/24

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Друзюк М. М.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Друзюк М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні