Ухвала
від 26.03.2024 по справі 382/497/24
ЯГОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Яготинський районний суд Київської області

Справа № 382/497/24

Провадження № 2/382/383/24

УХВАЛА

26 березня 2024 року Яготинський районний суд Київської області

Суддя Яготинського районного суду Київської області Савчак С.П. розглянувши позовну заяву за позовом Акціонерного товариства "Оператор газорозподільної системи "КИЇВОБЛГАЗ" до ОСОБА_1 про стягненнязаборгованості за послуги розподілу природного газу, -

ВСТАНОВИВ:

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "КИЇВОБЛГАЗ", місцезнаходження якого за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Боярка, вул. Тараса Шевченка, буд. 178, звернулося досуду з позовом до ОСОБА_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 , про стягненнязаборгованості за послуги розподілу природного газу в розмірі 3067,25 грн., посилаючись на те, що відповідач не виконує в повному обсязі умови договору та допустив утворення заборгованості, яку в добровільному порядку не погашає.

Відповідно до п. 2 ч. 3ст. 175 ЦПКпозовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку таадреси електронної пошти,відомості про наявність або відсутність електронного кабінету.

В порушення вимог п. 2 ч. 3ст. 175 ЦПК Українипозовна заява не містить відомостей щодо наявності електронної пошти та щодо наявністі або відсутності електронного кабінету у представника позивача, а також відомості щодо наявності електронної пошти та наявністі або відсутність електронного кабінету у відповідача, чи про те, що такі відомості позивачу не відомі.

За ч. 1 ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Враховуючи невідповідність поданої позовної заяви вимогам ст. 177 ЦПК України з урахуванням вимог ст. 185 ЦПК України вона підлягає залишенню без руху.

Керуючись ст. 177, 185, 258-261 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Акціонерного товариства "Оператор газорозподільної системи "КИЇВОБЛГАЗ" до ОСОБА_1 про стягненнязаборгованостіза послугирозподілу природногогазузалишити без руху.

Недоліки можуть бути усунені у строк протягом десяти днів з дня вручення даної ухвали шляхом подачі до Яготинського районного суду Київської області позовної заяви в новій редакції (зі змінами/доповненнями) для суду та відповідача із зазначенням/додаванням відомостей щодо наявності електронної пошти та щодо наявністі або відсутності електронного кабінету у представника позивача, а також відомості щодо наявності електронної пошти та наявністі або відсутність електронного кабінету у відповідача, чи про те, що такі відомості позивачу не відомі.

Роз`яснити позивачу, що в разі не усунення недоліків заяви у строк, встановлений судом, позовна заява вважатиметься неподаною і підлягає поверненню позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Ухвала складена та підписана 26.03.2024 року.

Суддя Савчак С. П.

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117912716
СудочинствоЦивільне
Сутьстягненнязаборгованості за послуги розподілу природного газу

Судовий реєстр по справі —382/497/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Савчак С. П.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Савчак С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні