Постанова
від 19.10.2010 по справі б26/74-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

в порядку ст. 51 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності

боржника або визнання його банкрутом"

19.10.10 р. Справа № Б26/74-10

За заявою голови лікві даційної комісії голови лікв ідаційної комісії товариств а з обмеженою відповідальніс тю "-Зерномегатрейд-", м. Дніпро петровськ

про порушення провадження у справі про банкрутство

Суддя Камша Н.М.

Представники :

від боржника: Яхновець Я.В. - голова ліквідаційної к омісії.

СУТЬ СПРАВИ:

Провадження у справі пр о банкрутство товариства з о бмеженою відповідальністю "-Зерномегатрейд-" , м. Дніпропетровськ (далі - бор жник) порушено 23.09.10 року за зая вою голови ліквідаційної ко місії боржника відповідно д о процедури, передбаченої ст аттею 51 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом" (далі - Зак он).

Підставою для звернення до суду із заявою про порушен ня провадження у справі вказ ано те, що головою ліквідацій ної комісії (ліквідатором) пр и здійсненні ліквідаційної п роцедури встановлено, недост атність вартості майнових а ктивів боржника для задовол ення вимог кредиторів.

Вивчивши матеріали справ и, заслухавши пояснення голо ви ліквідаційної комісії, го сподарський суд встановив на ступне.

Рішення про припинення ді яльності боржника прийнято з асновниками ТОВ "-Зерномегатрейд-", м. Дні пропетровськ на загальних зб орах учасників від 21.12.09р. Цим же рішенням призначен о голову ліквідаційної коміс ії Яхновець Я.В.

Оголошення про ліквідац ію боржника опубліковано в г азеті "Бесплатно всегда" 25.01.2010р.

Проміжний ліквідаційн ий баланс затверджено власни ками 26.03.2010р.

Лівобережна МДПІ повід омлена про ліквідацію боржни ка 11.06.2010р.

Сума вимог кредиторів з а грошовими зобов' язаннями , що не оспорюється боржником , становить 767 180, 00 грн., що підтве рджується договором відсту плення права вимоги від 10.11.09р.

Загальна сума активів боржника становлять 1 тис. гри вень. Вказане підтверджуєтьс я проміжним ліквідаційним ба лансом та аудиторським висно вком незалежної аудиторсько ї фірми №93 сч від 18.10.10р.

Таким чином, згідно подан их документів судом встановл ено, що вартості майна боржни ка-юридичної особи недостатн ьо для задоволення вимог кре диторів.

Згідно положень статт і 51 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” якщо вартості майна боржника-юридичної особи, що до якого прийнято рішення пр о ліквідацію. Недостатньо дл я задоволення вимог кредитор ів, така юридична особа лікві дується в порядку, передбаче ному цим Законом У разі виявл ення зазначених обставин лік відатор (ліквідаційна комісі я) зобов' язані звернутися в господарський суд із заявою про порушення справи про бан крутство такої юридичної осо би.

За результатами розгляд у заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатнь о для задоволення вимог кред иторів, господарський суд ви знає боржника, який ліквідує ться, банкрутом, відкриває лі квідаційну процедуру, призна чає ліквідатора. Обов' язки ліквідатора можуть бути пок ладені на голову ліквідаційн ої комісії (ліквідатора) неза лежно від наявності в нього л іцензії.

Кредитори мають право з аявити свої претензії до бор жника, який ліквідується, в мі сячний строк з дня публікаці ї оголошення про визнання бо ржника, який ліквідується , ба нкрутом.

Згоду на призначення лікв ідатором по даній справі над ано головою ліквідаційної ко місії Яхновець Я.В., ліцен зія серія НОМЕР_1

Враховуючи викладене, гос подарський суд прийшов до ви сновку про необхідність визн ання боржника банкрутом, від криття ліквідаційної процед ури строком на 1 рік, призначен ня ліквідатором арбітражног о керуючого - арбітражним кер уючим Яхновець Я.В., ліцен зія серія НОМЕР_1

Ліквідатора слід зобов' язати подати до одного із офі ційних друкованих органів ог олошення про визнання боржни ка банкрутом, копію оголошен ня надати для долучення до ма теріалів справи, Після закін чення місячного строку для з аявлення претензій кредитор ами, направити господарськом у суду реєстр вимог кредитор ів.

Заходи ліквідаційної процедури мають проводитись у відповідності до вимог ст.с т.22-32 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”.

Керуючись ст. ст.22 - 32, 51 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, господарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати товарис тва з обмеженою відповідальн істю "-Зерномегатрейд-", м.Дніп ропетровськ код ЄДРПОУ 36496255 - б анкрутом.

Відкрити ліквідаці йну процедуру у справі строк ом на 1 рік, до 19.10.11 р.

Ліквідатором това риства з обмеженою відпові дальністю "-Зерномегатрейд-", призначити арбітражного кер уючого Яхновець Я.В., ліце нзія серія НОМЕР_1 ідентиф . номер НОМЕР_2, поштова ад реса: АДРЕСА_1

Зобов' язати лікві датора:

- у строк до 19.11.10 р. опублікува ти в одному із офіційних друк ованих органів оголошення пр о визнання боржника банкруто м, копію оголошення направит и господарському суду до 29.11.10 р.

- у строк до 29.12.10 р. подати для долучення до матеріалів спр ави реєстр вимог кредиторів банкрута;

- у строк до 19.10.11 р. подати н а затвердження до господарсь кого суду звіт ліквідатора т а ліквідаційний баланс.

Заходи ліквідаційної проц едури проводити згідно зі ст .ст.22-32 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”.

Суддя

Н.М. Камша

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення19.10.2010
Оприлюднено05.11.2010
Номер документу11791298
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б26/74-10

Ухвала від 28.02.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 09.08.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 27.11.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 23.10.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 26.09.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 19.06.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 19.04.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні