Ухвала
від 25.03.2024 по справі 541/28/24
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 541/28/24

Провадження № 2/541/261/2024

У Х В А Л А

25 березня 2024 року м.Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області в складі:

головуючогосудді Дністрян О.М.,

при секретарі Докуніній А.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Миргород цивільну справу за позовною заявою Управління соціального захисту населення Миргородської районної військової адміністрації до ОСОБА_1 про стягнення надміру виплачених коштів, -

ВСТАНОВИВ:

Управління соціального захисту населення Миргородської районної військової адміністрації звернулося до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про стягнення надміру виплачених коштів.

Ухвалою суду від 05.01.2024 року відкрито провадження у справі та призначено розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Представник позивача ОСОБА_2 до початку підготовчого засідання подав заяву про розгляд справи за відсутності представника позивача, просив закрити підготовче засідання та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідач, сповіщений належним чином про дату, час та місце розгляду справи, в судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив. Від представника відповідача адвоката Яковенко О.В. надійшла заява про відкладення судового розгляду справи у зв`язку з її зайнятістю в розгляді іншої справи в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області.

Суд вважає за можливе провести підготовче засідання без участі учасників справи, оскільки відсутні підстави, передбачені ч.ч. 2, 5 ст. 198 ЦПК України для його відкладення чи оголошення перерви.

Згідно ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, не проводились, оскільки учасники справи не подавали до суду клопотань про вчинення судом будь-яких процесуальних дій до закінчення підготовчого судового засідання.

З урахуванням викладеного, суд приходить до висновку про можливість закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.197-200,247 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ :

Підготовче провадження у справі за позовною заявою Управління соціального захисту населення Миргородської районної військової адміністрації до ОСОБА_1 про стягнення надміру виплачених коштів закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на10-30 год. 25 квітня 2024року в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, буд. 133.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: О. М. Дністрян

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117913282
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення надміру виплачених коштів

Судовий реєстр по справі —541/28/24

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Дністрян О. М.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Дністрян О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні