Ухвала
від 25.03.2024 по справі 501/5957/13-ц
ІЛЛІЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу 25.03.2024

Справа № 501/5957/13-ц

2-в/501/5/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 березня 2024 року Іллічівський міський суд Одеської області у складі головуючого судді Петрюченко М.І.,

за участю секретаря судового засідання Тейбаш Н.Д.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Чорноморську Одеської області відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Чорноморську Одеської області заяву ТОВ «Укрдебт Плюс» про видачу дублікату виконавчого листа по цивільній справі за

позовом ПАТ «Дельта Банк»

до

відповідачів:

1 ОСОБА_1

2 ОСОБА_2

3 ОСОБА_3

предмет та підстави позову: про стягнення заборгованості за кредитним договором

постановив ухвалу про наступне та

ВСТАНОВИВ:

Представник ТОВ «Укрдебт Плюс» 14.02.2024 звернувся до суду із заявою видачу дублікату виконавчого листа по цивільній справі.

Згідно архівної довідки, матеріали цивільної справи №501/5957/13-цза позовом ПАТ «Дельта ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договоромзнищено по закінченню терміну зберігання (а.с.26).

Ухвалою Іллічівського міського суду від 27.02.2024 ініційовано:

- питання щодо відновлення знищеного судового провадження у справі №501/5957/13-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором знищено по закінченню терміну зберігання;

- провадження у справі за заявою ТОВ «Укрдебт Плюс» про видачу дублікату виконавчого листа по цивільній справі зупинено до вирішення питання про відновлення знищеного судового провадження;

- призначено питання щодо відновлення знищеного судового провадження у справі до розгляду у судовому засіданні.

Відповідно до ч.3 ст.493 ЦПК України розгляд заяви про відновлення втраченого судового провадження здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи з урахуванням особливостей, передбачених цим розділом, протягом тридцяти днів з дня надходження заяви до суду.

Заявник в судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи у його відсутності та надав до суду копії документів, які перебувають у розпорядженні заявника (копії позову ПАТ «Дельта Банк та виконавчого листа) (а.с.46-47).

Інші учасники справи в судове засідання не з`явились, були належним чином повідомлені про день і час судового розгляду справи, про причини неявки не повідомили.

Судом на підставі частини другої статті 247ЦПК фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Судом встановлено, що в провадженні Іллічівського міського суду Одеської області знаходилась справа ТОВ «Укрдебт Плюс» про видачу дублікату виконавчого листа по цивільній справі

Цивільна справа передана до архіву суду.

Згідно архівної довідки, матеріали цивільної справи №501/5957/13-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором знищено по закінченню терміну зберігання (а.с.26).

За даними електронних копій, наявних у комп`ютерній програмі "Д-3", встановлено, що в провадженні Іллічівського міського суду Одеської області перебувала справа.

Зміст відновленого процесуального документу встановлений судом на підставі його оригіналу, який зберігається в архіві, на підставі бази даних Єдиного державного реєстру судових рішень України, електронних копій, наявних у комп`ютерній програмі "Д-3".

В архіві на зберіганні знаходиться лише копія заочного рішення Іллічівського міського суду Одеської області від 06.06.2014.

Заявника надав до суду копії документів, які перебувають у розпорядженні заявника (копії позову ПАТ «Дельта Банк та виконавчого листа) (а.с.46-47).

Інші учасники процесу не надали суду оригіналів або копій інших документів, які мають відношення до даної справи.

Згідно ст.488 ЦПК України, відновлення втраченого повністю або частково судового провадження в цивільній справі, закінченій ухваленням рішення або у якій провадження закрито, проводиться у порядку, встановленому цим Кодексом.

Стаття 489 ЦПК України, втрачене судове провадження у цивільній справі може бути відновлене за заявою учасника справи або за ініціативою суду.

За ч.4 ст.491 ЦПК України заява про відновлення втраченого судового провадження може бути подана до суду незалежно від строку зберігання судового провадження, крім випадку передбаченого частиною п`ятою цієї статті.

Зі статті 493 Цивільного процесуального кодексу України вбачається, що при розгляді заяви про відновлення втраченого судового провадження суд бере до уваги:частину справи, яка збереглася (окремі томи, жетони, матеріали з архіву суду тощо), документи, надіслані (видані) судом учасникам судового процесу та іншим особам до втрати справи, копії таких документів, матеріали виконавчого провадження, якщо воно здійснювалося за результатами розгляду справи;будь-які інші документи і матеріали, подані учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для відновлення справи; відомості з Єдиного державного реєстру судових рішень, дані, що містяться в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі; 7) будь-які інші відомості, документи тощо, отримані у законний спосіб з інших офіційних джерел.

Згідно ст.494 Цивільного процесуального кодексу України передбачено, що на підставі зібраних і перевірених матеріалів суд постановляє ухвалу про відновлення втраченого судового провадж ення повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно відновити. В ухвалі суду про відновлення втраченого судового провадження зазначається, на підставі яких конкретно даних, поданих до суду і досліджених у судовому засіданні, суд вважає установленим зміст відновленого судового рішення, наводяться висновки суду про доведеність того, які докази досліджувалися судом і які процесуальні дії вчинялися з втраченого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.488, 489, 493, 494 Цивільного процесуального кодексу України, Суд

ПОСТАНОВИВ:

Відновити знищене провадження в справі №501/5957/13-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором знищено по закінченню терміну зберіганняв частині документів:

- які перебувають в розпорядженні суду та наявні в програмі Д-3: - заочного рішення Іллічівського міського суду Одеської області від 06.06.2014;

- копії позову ПАТ «Дельта Банк;

- копії виконавчого листа по цивільній справі №501/5957/13-ц, виданого Іллічівським міським судом Одеської області 21.07.2014.

Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Суддя Іллічівського міського

суду Одеської області М.І.Петрюченко

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117926950
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за кредитним договором

Судовий реєстр по справі —501/5957/13-ц

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Петрюченко М. І.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Петрюченко М. І.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Петрюченко М. І.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Петрюченко М. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Петрюченко М. І.

Ухвала від 13.08.2020

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

Ухвала від 06.08.2020

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

Ухвала від 10.02.2015

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Ледньова Т. В.

Рішення від 06.06.2014

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Ледньова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні