Ухвала
від 27.03.2024 по справі 676/8931/23
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/8931/23

Номер провадження 2/676/855/24

УХВАЛА

27 березня 2024 р. Кам`янець-Подільський міськрайонний суд

Хмельницької області

в складі: головуючого судді Вдовичинського А.В.,

секретаря судового засідання Мазуркевич О.М.

за участю прокурора ОСОБА_1

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в м.Кам`янець-Подільський справу за позовом керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області до ОСОБА_2 , третя особа , яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство «Нібулон», про конфіскацію земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

керівник Кам`янець-Подільської окружної прокуратури звернувся до суду з позовом в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області до ОСОБА_2 про конфіскацію земельної ділянки, вказавши третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство «Нібулон». В суді прокурор позов підтримав, просить призначити справу до розгляду по суті.

Відповідач в судове засідання не з`явився, про розгляд справи повідомлявся через оголошення в порядку ч.11 ст. 128 ЦПК України та судовими повістками по місцю реєстрації, відзив на позов суду не подав. Суд вважає за можливе провести підготовчий розгляд по справі без його участі.

Представник третьої особи під час підготовчого розгляду подав суду письмові пояснення по справі, клопотання про проведення підготовчого розгляду справи без його участі.

Судом визначено обставини справи, які підлягають встановленню. На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, а тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197, 200 ЦПК України,

постановив:

закрити підготовче провадження у справі за позовом керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області до ОСОБА_2 , третя особа , яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство «Нібулон», про конфіскацію земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 17.04.2024 р. на 10 год. 30 хв-н в приміщенні Кам`янець-Подільського міськрайонного суду за адресою: вул. Драй Хмари, 7 к.2 м.Кам`янець-Подільський Хмельницька область.

В судове засідання викликати учасників судового розгляду, їх представників.

Суддя Кам`янець-Подільського

міськрайонного суду Вдовичинський А.В.

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117927209
СудочинствоЦивільне
Сутьконфіскацію земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —676/8931/23

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні