Судовий наказ
від 27.03.2024 по справі 607/6126/24
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

C У Д О В И Й Н А К А З

27.03.2024 Справа №607/6126/24

місто Тернопіль

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області, суддя Герчаківська О. Я., розглянувши заяву комунального підприємства «Тернопільводоканал» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення,

В е Т А Н О В И В :

Представник комунального підприємства «Тернопільводоканал» звернувся до суду із заявою про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення.

Розглянувши заяву про видачу судового наказу та додані до неї матеріали, суддя дійшла до наступного висновку.

Відповідно до статті 160 Цивільного процесуального кодексу України (дали ЦПК України), судовий наказ є особливою формою судового рішення, що видається судом за результатами розгляду вимог, передбачених статтею 161 ЦПК України.

В силу п. 3 ч. 1 ст. 161 ЦПК України, судовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житловокомунальних послуг, електронних комунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Розглянувши заяву про видачу судового наказу, суд встановив, що вона відповідає вимогам статей 160164 ЦПК України, передбачених статтею 165ЦПК України підстав для відмови у видачі судового наказу судом не виявлено, а відтак, суд дійшов до висновку про задоволення заявлених вимог про видачу судового наказу.

Під час розгляду вимог в порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Судовий наказ підлягає виконанню за правилами, встановленими законом для виконання судових рішень.

Керуючись статтею 44 Водного кодексу України, статтями 67, 68, 160, 162 Житлового кодексу України, статтями 11, 509, 525, 526 Цивільного кодексу України, статтями 160164, 167169 Цивільного процесуального кодексу України,

Н А К А З У Ю :

Стягнути з ОСОБА_1 на користь комунального підприємства «Тернопільводоканал» заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення в розмірі 4073(чотири тисячі сімдесят три), 20 грн.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь комунального підприємства «Тернопільводоканал» судовий збір в розмірі 302 (триста дві),80 грн, який сплачено заявником.

Копію судового наказу надіслати боржнику одночасно з копією заяви стягувача про видачу судового наказу з доданими до неї документами, не пізніше наступного дня після видачі судового наказу.

Днем отримання боржником копії судового наказу є день його вручення боржнику, визначений відповідно до статті 272 ЦПК України.

Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до нього документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб. У разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Інформація щодо судового наказу міститься на офіційному вебпорталі судової влади України за вебадресою: http://court.gov.ua/fair/sud.

Стягувач: комунальне підприємство «Тернопільводоканал», унікальний ідентифікаційний номер юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України 03353845, адреса місцезнаходження: вул. Старий Поділ, 7, м. Тернопіль, 46008.

Боржник: ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1

Суддя Тернопільського міськрайонного

суду Тернопільської області О. Я. Герчаківська

Згідно з оригіналом

Суддя О. Я. Герчаківська

Судовий наказнабрав законноїсили _____


20__ року.

Строк пред`явлення судового наказу до виконання становить три роки з наступного дня після набрання ним законної сили, чи закінчення строку, встановленого в разі відстрочки чи розстрочки виконання судового наказу.

Дата видачісудового наказустягувачу _____


20__ року.

Суддя Тернопільського міськрайонного

суду Тернопільської області О. Я. Герчаківська

ВІДМІТКИ ПРО ВИКОНАННЯ СУДОВОГО НАКАЗУ

Дата надходж. суд. наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації в якій знаходиться судовий наказ на виконанніЗагальна сума відрахування за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу ДВС чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації ( з прикладанням печатки) примітки

Інші відмітки


Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117928712
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —607/6126/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Герчаківська О. Я.

Судовий наказ від 27.03.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Герчаківська О. Я.

Судовий наказ від 27.03.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Герчаківська О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні