Ухвала
від 26.03.2024 по справі 204/2531/24
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 204/2531/24

Провадження № 2/204/2039/24

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

про відкриття спрощеного провадження у справі

26 березня 2024суддя Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська Чудопалова С.В., розглянувши позовну заявуОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), в інтересах якого діє представник ОСОБА_2 (адреса знаходження: АДРЕСА_2 ) до Державного підприємства «Шахта ім. М.С. Сургая» (місце знаходження: 85670, м. Вугледар, Донецька обл.) про відшкодування моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

Позивач, в інтересахякого дієпредставник ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до Державного підприємства «Шахта ім. М.С. Сургая`про відшкодування моральної шкоди.

Розпорядженням Верховного Суду від 18.03.2022№ 11/0/9-22 змінено територіальну підсудність Вугледарського міського суду Донецької області на наКрасногвардійський районний суд м. Дніпропетровська.

Таким чином, справа підсудна Красногвардійському районному суду м. Дніпропетровська.

Позовна заява відповідає вимогамстатей 175-177 Цивільного процесуального кодексу(далі ЦПК) України.

Підстави, визначені статтею 187 ЦПК України, для залишення позовної заяви без розгляду відсутні. Позовна заява подана з додержанням правил підсудності.

Відповідно ч.5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін зі сторін про інше. За клопотанням однієї зі сторін або з власної ініціативи суд розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі п.1, ч.4 ст.19та ч.5 ст. 279 ЦПК Українисправа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням сторін.

Керуючись ст.ст.19,187,274,277,279 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду позовну заявуОСОБА_1 (місцепроживання: АДРЕСА_1 ),в інтересахякого дієпредставник ОСОБА_2 (адресазнаходження: АДРЕСА_2 )до Державногопідприємства «Шахтаім.М.С.Сургая» (місцезнаходження:85670,м.Вугледар,Донецька обл.)про відшкодуванняморальної шкоди та відкрити провадження по справі.

Розгляд справи проводити в порядкуспрощеного позовного провадженняв судовому засіданніз повідомленням (викликом) сторін.

Призначитисудове засіданняна 26.04.2024 об 11 год.45 хв.

Відповідачу за наявності запереченьщодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадженняпротягом п`яти днів дня отримання ухвалинадати відповідні заперечення.

Відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали подати відзив на позовну заяву.

До відзиву надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивачу протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов надати відповідь на відзив.

До відповіді на відзив надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується відповідь на відзив, документи, що підтверджують надіслання відповіді на відзиві доданих донього доказів іншим учасникам справи.

Відповідачу протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив надати свої заперечення.

До заперечень надати докази, що підтверджують заперечення, документи, що підтверджують надіслання заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.В. Чудопалова

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117929760
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —204/2531/24

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Чудопалова С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні