Ухвала
від 26.03.2024 по справі 524/3050/24
АВТОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Справа № 524/3050/24

Провадження № 2/524/1600/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 березня 2024 року

суддя Автозаводського районного суду м. Кременчука Предоляк О.С., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Комунального підприємства «Кременчукводоканал» Кременчуцького району Полтавської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшла позовна заява Комунального підприємства «Кременчукводоканал» Кременчуцького району Полтавської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості

Підстав, передбачених ст. ст.185,186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі, відсутні.

Вказана справа згідно п.1 ч.6 ст.19, п.1 ч.1 ст.274 ЦПКпідлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, спір є малозначним.

Відповідно до вимогглави 2 розділу І ЦПК Українисправа віднесена до суб`єктної інстанційної та територіальної юрисдикції Автозаводського районного суду м. Кременчука.

Таким чином, позовну заяву Комунального підприємства «Кременчукводоканал» Кременчуцького району Полтавської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості необхідно прийняти до провадження, відкрити спрощене провадження у справі та провести розгляд справи без повідомлення (виклику) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.19,187,274,353 ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву Комунального підприємства «Кременчукводоканал» Кременчуцького району Полтавської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості прийняти до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження у справі без повідомлення (виклику ) сторін.

Відповідач у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали має право подати письмовий відзив на позовну заяву з обґрунтованими поясненнями по суті заявлених вимог і заяви з процесуальних питань, передбачені ст. ст.182,183 ЦПК України.

Позивач у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання письмового відзиву відповідача на позовну заяву має право подати відповідь на відзив і заяви з процесуальних питань, передбачені ст.ст.182,183 ЦПК України.

Відповідач у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення і заяви з процесуальних питань, передбачені ст. ст.182,183 ЦПК України.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Запропонувати позивачу подати заяву про заочний розгляд справи судом.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7ст. 279 ЦПК України).

Суд розглядатиме дану справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами (у письмовому провадженні), за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше (ч. 5ст. 279 ЦПК України).

Копію ухвали надіслати позивачу, копії ухвали та позовної заяви з доданими документами, надіслати учасникам справи.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки «Судова влада України»: https://av.pl.court.gov.ua/sud1601/

Ухвала суду набирає законної сили з момента підписання суддею.

Ухвала суду є остаточною та оскарженню не підлягає.

Суддя: Олена Предоляк

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117931290
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —524/3050/24

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні