Ухвала
від 26.03.2024 по справі 472/308/24
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/308/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження по цивільній справі

та призначення справи до судового засідання

26.03.2024 селище Веселинове

Суддя Веселинівського районного суду Миколаївської області Кучерявенко С.С., вивчивши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія управління активами"</a>, треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов Олег Миколайович, Перший відділ ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) звернулась до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія управління активами"</a> (місцезнаходження: 08200, вул. Стельмаха, буд. 9А, офіс 203 м. Ірпінь Київська область), треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов О.М. (місцезнаходження: 01001, м. Київ, вул. Михайлівська, буд 5/6 нежилі приміщення 2 в літері В ІІ поверх), Перший відділ ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (місцезнаходження: 56501, м. Вознесенськ, вул. Пушкінська, 15 Миколаївська область), про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Відповідно до ст.19 ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: 1) наказного провадження; 2) позовного провадження /загального або спрощеного; 3) окремого провадження.

Відповідно до ч.3 ст. 274 ЦПК України, при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: 1)ціну позову; 2)значення справи для сторін; 3)обраний позивачем спосіб захисту; 4)категорію та складність справи; 5)обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; 6)кількість сторін та інших учасників справи; 7) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; 8) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Таким чином, відповідно до норм чинного ЦПК України, дана справа розглядається у порядку спрощеного провадження, тому суд вважає за необхідним призначити вищевказану справу в порядку спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187-192, 260, 261, ч.3 274, 353 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Відкрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія управління активами"</a>, треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов

Олег Миколайович, Перший відділ ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

2. Призначити судове засідання на 17квітня 2024року о 10годині 30хвилин у приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області за адресою: вул. Мозоловського, 36 смт Веселинове Вознесенського району Миколаївської області, зала судових засідань № 1.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

3. Витребувати від приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Гуревічова Олега Миколайовича копії документів та матеріалів, на підставі яких вчинявся виконавчий напис №9449 від 29.01.2021 року, щодо стягнення з ОСОБА_1 на користь ТОВ "Фінансова компанія управління активами" заборгованості в розмірі 36 477, 58 грн.

4. Витребувати від ТОВ "Фінансова компанія управління активами" копії документів та матеріалів, які було спрямовано до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Гуревічова О.М. для вчинення виконавчого напису № 9449 від 29.01.2021 щодо стягнення з ОСОБА_1 заборговансті в сумі 36 477,58 грн.

5. Витребувати від Першого відділу ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) копії документів та матеріалів, які було спрямовано ТОВ "Фінансова компанія управління активами" для відкриття виконавчого провадження № 65976430 про стягнення з ОСОБА_1 на користь ТОВ "Фінансова компанія управління активами" заборгованості в сумі 36 477, 58 грн.

6. Вказані докази надати в терміндо 17квітня 2024 року.

7.Особи,які немають можливостіподати доказ,який витребовуєсуд,взагалі абоу встановленісудом строки,зобов`язаніповідомити проце судіз зазначеннямпричин протягомп`ятиднів здня врученняухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

8. Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, та відповідні докази. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України). Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

9. Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

10. Треті особи мають право надати свої письмові пояснення щодо позову або відзиву, викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову до закінчення підготовчого провадження, якщо судом не встановлено інший строк.

11. Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи.

12. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1406/gromadyanam/csz/

13. Ухвала оскарженню не підлягає.

14. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Веселинівського районного суду Миколаївської області С.С. Кучерявенко

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117934465
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них позики, кредиту, банківського вкладу

Судовий реєстр по справі —472/308/24

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Рішення від 21.05.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні