Ухвала
від 27.03.2024 по справі 332/1769/24
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

69106 Україна м. Запоріжжя вул. Мирослава Симчича 65 тел.(061) 236-59-98

Справа № 332/1769/24

Провадження №: 2/332/1500/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

27 березня 2024 р. м. Запоріжжя

Суддя Заводського районного суду м. Запоріжжя Марченко Н.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Морозова Віктора Сергійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізький титано магнієвий комбінат» про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 ( зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ), в особі представника адвоката Морозова Віктора Сергійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізький титано магнієвий комбінат» ( місцезнаходження: 69106, м. Запоріжжя, вул. Теплична,буд. 18) про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

Позовна заява відповідає вимогам ст. ст.175,177 ЦПК України.

Підстави для повернення та відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ч.3 ст.274ЦПК України при вирішенні питання пророзгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: ціну позову,значення справи для сторін, обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначити експертизу, викликати свідків тощо, кількість сторін та інших учасників справи,чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес, думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

В порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи у спорах: що виникають з сімейних відносин, крім спорів про стягнення аліментів , збільшення їх розміру , оплату додаткових витрат на дитину , стягненнянеустойки (пені)за прострочення сплати аліментів, індексацію аліментів, зміну способу їх стягнення, розірвання шлюбу та поділ майна подружжя, щодо спадкування, щодо приватизації державного житлового фонду, щодо визнання необґрунтованими активів та їх витребування відповідно до глави 12 цього розділу, в яких ціна позову перевищує двісті п`ятдесят розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, інші вимоги, об`єднані з вимогами у спорах, вказаних у пунктах 1-5 цієї частини.

Суддя вважає, що позовна заява повинна бути прийнята в провадження та розглянута в порядку спрощеного позовного провадження, оскільки дана справа підпадає під ознаки малозначної справи та не віднесена до категорії справ, які підлягають розгляду лише за правилами загального позовного провадження.

На підставі вищевикладеного, відповідно до ст.ст.175,177,187,193,258,274,260,353 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Морозова Віктора Сергійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізький титано магнієвий комбінат» про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати до розгляду.

Відкрити спрощене провадження по справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Морозова Віктора Сергійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізький титано магнієвий комбінат» про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

Розгляд справи проводити з повідомленням сторін.

Призначити справу до судового розгляду на11:00 годину 13 червня 2024 рокуу приміщенні Заводського районного суду м. Запоріжжя за адресою: м. Запоріжжя вул. Мирослава Симчича, 65.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву за правилами встановленимист. 178 ЦПК України15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити,що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Надати позивачу строк з дня отримання відзиву на позовну заяву 5 днів для подання відповіді на відзив відповідно до вимог ч.3-5ст. 178 ЦПК України.

Протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив відповідач має право подати за правилами встановленими ч. 3-5ст. 178 ЦПК Українисвої заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень.

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК України, відповідач має право пред`явити зустрічний позов протягом 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Учасники справи можуть отримати інформаціюпро стан розгляду справи розміщена на офіційному веб- порталі судової влади України за адресою http://court.gov.ua.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів надіслати відповідачу.

Ухвала оскарженню не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Н.В. Марченко

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117938208
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —332/1769/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні