Ухвала
від 19.03.2024 по справі 582/1320/23
НЕДРИГАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/582/61/24

Справа № 582/1320/23

Копія

У Х В А Л А

"19" березня 2024 р.

Недригайлівський районний суд Сумської області у складі: головуючого судді Жмурченко В. Д., за участю секретаря Коваль В. В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт Недригайлів за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом

ОСОБА_1 до Вільшанської сільської ради Роменського району Сумської області, про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування,

У С Т А Н О В И В :

Представник позивача ОСОБА_1 , адвокат Скляров С. Л. звернувся до суду з цим позовом та просить суд ухвалити рішення, яким визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , право власності на земельну частку (пай) розміром 4,78 умовних кадастрових гектарів, яка розташована за межами населеного пункту на території Вільшанської сільської ради, що належала на підставі сертифікату на право на земельну частку (пай) серії СМ № 0251614 ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 , в порядку спадкування.

Позивач ОСОБА_1 та його представник адвокат Скляров С. Л. у підготовче судове засідання не прибули, останній надав на адресу суду клопотання про розгляд справи без їх участі, позовні вимоги підтримують у повному обсязі.

Представник Вільшанської сільської ради Роменського району Сумської області, відповідача по справі, у підготовче судове засідання не прибув, але надав до суду заяву про розгляд справи без участі представника. Проти задоволення позовних вимог ОСОБА_1 не заперечує.

Підготовче судове засідання проведено у відповідності до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України за відсутності осіб, які беруть участь у справі, без фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

У відповідності до ст. 200 ЦПК України, наявні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. 197, 200, 247, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ :

1.Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Вільшанської сільської ради Роменського району Сумської області, про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування, - закрити.

2. Розпочати розгляд справи по суті.

3. Для проведення розгляду справи по суті справу за позовом ОСОБА_1 до Вільшанської сільської ради Роменського району Сумської області, про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування, - призначити у судове засідання на 11 год. 30 хв. 18 квітня 2024 року в залі судових засідань Недригайлівського районного суду Сумської області (смт Недригайлів, Сумської області, вул. Шевченка, 4).

4. Копію ухвали про призначення справи до розгляду по суті направити учасникам справи (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення).

5. Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://ng.su.court.gov.ua.

6. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя:підпис З оригіналом згідно

Суддя : В. Д. Жмурченко

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117939079
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —582/1320/23

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Жмурченко В. Д.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Жмурченко В. Д.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Жмурченко В. Д.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Жмурченко В. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні