Ухвала
від 27.03.2024 по справі 947/6274/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ


справа № 947/6274/24

провадження № 2-а/947/83/24

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

27.03.2024 року м. Одеса

Суддя Київського районного суду м. Одеси Літвінова І.А., розглянувши матеріалами адміністративного позову ОСОБА_1 до Управління патрульної поліції у м. Одесі, інспекторів Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції Ткаченка Максима Геннадійовича та ОСОБА_2 про визнання дій протиправними, скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності, визнання протиправними дії інспекторів поліції,

ВСТАНОВИВ:

19.02.2024 року до Київського районного суду м. Одеси надійшла адміністративна позовна заява ОСОБА_1 до Управління патрульної поліції у м. Одесі, інспекторів Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції Ткаченка Максима Геннадійовича та ОСОБА_2 про визнання дій протиправними, скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності, визнання протиправними дії інспетора поліції.

Ухвалою судді від 26.02.2024 року позовну заяву ОСОБА_1 залишено без руху із встановленням позивачеві п`ятиденного строку усунення недоліків з дня вручення копії ухвали.

Копію цієї ухвали надіслано на адресу позивача, зазначену у позовній заяві: АДРЕСА_1 .

Відміткою у рекомендованому повідомленні про вручення поштового відправлення підтверджено дату вручення ухвали адресату - 08.03.2024 року.

Станом на цей час докази усунення недоліків позовної заяви до суду не надходили.

У відповідності до п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України неусунення у встановлений судом строк недоліків позовної заяви, яку залишено без руху, є підставою для повернення заяви позивачеві.

Згідно з ч. 6 ст. 169 КАС України про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу.

Керуючись ст. 169 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Адміністративну позовну заяву ОСОБА_1 до Управління патрульної поліції у м. Одесі, інспекторів Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції Ткаченка Максима Геннадійовича та ОСОБА_2 про визнання дій протиправними, скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності, визнання протиправними дії інспекторів поліції - повернути позивачеві із всіма додатками до заяви.

Копію ухвали про повернення позовної заяви надіслати особі, яка подала позовну заяву, не пізніше наступного дня після її постановлення. Копію позовної заяви залишити в суді.

Роз`яснити позивачеві, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня складання ухвали шляхом подання апеляційної скарги досудуапеляційної інстанції.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Літвінова І. А.

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117940816
СудочинствоАдміністративне
Сутьпритягнення до адміністративної відповідальності, визнання протиправними дії інспекторів поліції

Судовий реєстр по справі —947/6274/24

Ухвала від 27.03.2024

Адміністративне

Київський районний суд м. Одеси

Літвінова І. А.

Ухвала від 26.02.2024

Адміністративне

Київський районний суд м. Одеси

Літвінова І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні