Ухвала
від 20.03.2024 по справі 208/2007/24
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/2007/24

провадження № 2/208/767/24

УХВАЛА

про призначення до підготовчого судового засідання

20 березня 2024 р. м. Кам`янське

Суддя Заводського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Івченко Т.П., вирішуючи питання про відкриття провадження у справі:

позивач ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса реєстрації: АДРЕСА_1 ;

відповідач Заводський відділ державної виконавчої служби у місті кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), код ЄДРПОУ 34974176, юридична адреса реєстрації: область Дніпропетровська, місто Кам`янське, проспект Гімназичний, будинок № 47;

предмет спору зняття арешту з нерухомого майна,-

встановив:

19 березня 2024 року адвокат Мельник І.О., яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 , подала до Заводського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області матеріали позовної заяви до Заводського відділу державної виконавчої служби у місті кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) «про зняття арешту з нерухомого майна».

Згідно до змісту позовних вимог просить:

-Скасувати арешт з нерухомого майна, належне на праві приватної власності (частка 1/1) ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , а саме квартири за адресою: АДРЕСА_2 , який накладений при примусовому виконанні виконавчого листа №2/409/1408/12 від 30.07.2014 року , виданого Дніпровським районним судом м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області, про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 аліментів, а саме вид обтяження: арешт нерухомого майна; номер запису про обтяження: 8469767 (спеціальний розділ); дата, час державної реєстрації: 23.01.2015 10:11:41; державний реєстратор: Івашина Анатолій Андрійович, дніпродзержинське міське управління юстиції, Дніпропетровська область, підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер 18804764 від 23.01.2015 10:13:45, ОСОБА_4 , дніпродзержинське міське управління юстиції, Дніпропетровська область; відомості про суб`єкт обтяження: Орган державної влади, обтяжувач: Заводський відділ державної виконавчої служби Дніпродзержинського міського управління юстиції, код ЄДРПОУ 34974176, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 51931, Дніпропетровська область, місто Дніпродзержинськ, вулиця Спортивна, 19.

Згідно до ч. 2 ст. 30 ЦПК України, позови про зняття арешту з майна пред`являються за місцезнаходженням цього майна або основної його частини.

Отже, предметом спору є зняття арешту з нерухомого майна, а саме квартири АДРЕСА_3 . Дана адреса відноситься до юрисдикції Заводського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області суддя приходить до висновку, що справа підсудна Заводському районному суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви та відмови у відкритті провадження у справі немає.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 190 ЦПК України,

постановив:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Заводського відділу державної виконавчої служби у місті кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) «про зняття арешту з нерухомого майна».

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовчесудовезасідання на 15квітня 2024року о14.15годині, яке відбудеться у приміщенні Заводського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області (область Дніпропетровська, місто Кам`янське, вулиця Ігнатія Ясюковича, будинок№5, кабінет№15).

Вважаю за потрібне роз`яснити відповідачу, що він має право подати в строк, який не може бути меншим п`ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали про відкриття загального позовного провадження, відзив на позов, який має відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, та докази в підтвердження обставин, на яких ґрунтується заперечення, а також подати зустрічний позов. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежать від неї. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Одночасно до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Копію ухвали про відкриття загального позовного провадження у справі, надіслати особам, які беруть участь у справі. Одночасно з копією ухвали про відкриття загального позовного провадження у справі учасникам справи надсилається копія позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Сторони повідомляються про наявність в суді технічної можливості проводити судове засідання у режимі відеоконференції.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбаченоЦПК України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Учасники справи можуть отримати інформацію щододаної справив мережі Інтернет за веб-адресою сторінки наофіційному веб-порталісудової влади України -http://zv.dp.court.gov.ua.

Суддя Івченко Т. П.

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117953247
СудочинствоЦивільне
Сутьвідкриття провадження у справі: позивач ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса реєстрації: АДРЕСА_1 ; відповідач Заводський відділ державної виконавчої служби у місті кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), код ЄДРПОУ 34974176, юридична адреса реєстрації: область Дніпропетровська, місто Кам`янське, проспект Гімназичний, будинок № 47; предмет спору зняття арешту з нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —208/2007/24

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні