Ухвала
від 28.03.2024 по справі 297/1440/24
БЕРЕГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №297/1440/24

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

28 березня 2024 року м. Берегове

Суддя Берегівського районного суду Закарпатської області ФЕЙІР О. О., перевіривши матеріали позовної заяви адвоката Сабова Івана Івановича в інтересах ОСОБА_1 до Батівської селищної ради Берегівського району про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,-

встановив:

Адвокат Сабов Іван Іванович в інтересах ОСОБА_1 звернувся в Берегівський районний суд Закарпатської області із позовом до Батівської селищної ради Берегівського району про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

До відкриття провадження у справі представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Сабов І.І. подав до суду заяву про відкликання позовної заяви, згідно якої просив повернути йому дану позовну заяву.

Перевіривши матеріали позовної заяви, приходжу до наступного.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України, заява повертається позивачу у випадку, якщо до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява, зокрема, про відкликання позовної заяви.

За таких обставин, вважаю за можливе позовну заяву адвоката Сабова І. І. в інтересах ОСОБА_1 про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини повернути позивачу, у зв`язку із відкликанням такої.

Разом з тим повідомляю, що частиною 7 ст. 185 ЦПК України передбачено, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Керуючись п. 3 ч. 4 ст. 185, 353-355 ЦПК України,-

ухвалив:

Позовну заяву адвоката Сабова Івана Івановича в інтересах ОСОБА_1 до Батівської селищної ради Берегівського району про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини - повернути позивачу.

Апеляційну скаргуна ухвалу суду може бути подано протягом п`ятнадцяти днів до Закарпатського апеляційного суду. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення,має правона поновленняпропущеного строкуна апеляційне оскарженняухвали суду якщоапеляційна скаргаподана протягомп`ятнадцяти днівз днявручення йомукопії ухвали суду.

Суддя ФЕЙІР О. О.

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117954614
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття спадщини

Судовий реєстр по справі —297/1440/24

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ФЕЙІР О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні