Ухвала
від 25.03.2024 по справі 602/10/24
ЛАНОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 602/10/24

Провадження № 2/602/94/2024

ЛАНОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

Тернопільської області

У ХВ АЛ А

про закриття підготовчого провадження

та призначення до судового розгляду

"25" березня 2024 р. м. Ланівці

Лановецький районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді - Холява Л.І.,

секретар - Майхрук Н.М.,

розглянувши у підготовчомусудовому засіданнів письмовомупровадженні цивільнусправу запозовною заявоюпредставника позивачки ОСОБА_1 ОСОБА_2 доЛановецької міськоїради Кременецькогорайону Тернопільськоїобласті,Шумського відділуДержавної виконавчоїслужби уКременецькому районіТернопільської області про визнання права власності на земельну ділянку та житловий будинок з надвірними господарськими будівлями, зняття арешту з нерухомого майна,-

В С Т А Н О В И В :

Представник позивачки ОСОБА_3 ОСОБА_4 звернувся досуду ізпозовною заявоюдо Лановецькоїміської радиКременецького районуТернопільської області,Шумського відділуДержавної виконавчоїслужби уКременецькому районіТернопільської області про визнання права власності на земельну ділянку та житловий будинок з надвірними господарськими будівлями, зняття арешту з нерухомого майна.

Позивачка ОСОБА_3 та його представник ОСОБА_4 в підготовче судове засідання не з`явилися, однак від представника позивачки ОСОБА_4 надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання у їхній відсутності, позовні вимоги підтримують в повному обсязі.

Представник відповідача - Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області в підготовче судове засідання не з`явився, направивши на адресу суду заяву про розгляд справи у їхній відсутності, щодо рішення по справі покладаються на думку суду.

Представник відповідача-Шумського відділуДержавної виконавчоїслужби уКременецькому районіТернопільської області в підготовче судове засідання не з`явився, хоча про день, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином та не повідомив суд про причини неявки.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197,200 ЦПК України, суд

У ХВ АЛ ИВ :

Закрити підготовчепровадження поцивільній справіза позовноюзаявою представникапозивачки ОСОБА_1 ОСОБА_2 до Лановецькоїміської радиКременецького районуТернопільської області,Шумського відділуДержавної виконавчоїслужби уКременецькому районіТернопільської області про визнання права власності на земельну ділянку та житловий будинок з надвірними господарськими будівлями, зняття арешту з нерухомого майна та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Лановецького районного суду Тернопільської області (вул.Шкільна,7 м.Ланівці Тернопільської області) о 11 годині 30 хвилин 03 квітня 2024 року, зал судових засідань № 1.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя: Л. І. Холява

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117955758
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —602/10/24

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні