Ухвала
від 28.03.2024 по справі 194/2020/23
ТЕРНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 194/2020/23

Номер провадження № 2/194/208/24

УХВАЛА

підготовчого судового засідання

28 березня 2024 року м.Тернівка

Тернівський міський суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Корягіна В.О.

за участю секретаря судового засідання Сафонової А.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Тернівка Дніпропетровської області в цивільну справу за позовом виконувача обов`язків керівника Щастинської окружної прокуратури Луганської області Чуднова Максима Ігоровича в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю підприємство «Сфера», про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації, -

В С Т А Н О В И В:

Щастинська окружнапрокуратура Луганськоїобластізвернулася до суду з позовною заявою в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю підприємство «Сфера», про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації. Просить припинити громадянці РФ ОСОБА_1 право власності на земельну ділянку з кадастровим номером 4423185600:03:001:0052 площею 5.5679 га з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Новоайдарської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області, право власності на яку зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 11.12.2018 шляхом її конфіскації у власність держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області; стягнути з відповідача на користь Луганської обласної прокуратури судовий збір.

Прокурор надав суду письмову заяву, в якій просив призначити справу до судового розгляду.

Представник позивача Головного управління Держгеокадастру у Луганській області в судове засідання не з`явився, але надав суду письмову заяву, в якій просить справу розглядати без її участі, позовіні вимоги підтримує.

Відповідач в судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася своєчасно та належним чином.

Представник третьої особи Товариство з обмеженою відповідальністю підприємство «Сфера» в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином.

Згідно вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбаченіст. 34 ЦПК України, відсутні.

Таким чином, за результатами підготовчого засідання суд має всі підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197,198, 200, 258, 260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом виконувача обов`язків керівника Щастинської окружної прокуратури Луганської області Чуднова Максима Ігоровича в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю підприємство «Сфера», про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації, та призначити справу до розгляду по суті на 13-30 год. 02 травня 2024 року.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.О. Корягін

СудТернівський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117965395
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —194/2020/23

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Рішення від 11.06.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні