Ухвала
від 28.03.2024 по справі 636/6791/23
ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Справа № 636/6791/23 Провадження № 2/636/728/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закінчення підготовчого судового засідання

та призначення справи до розгляду по суті

28березня 2024 року м. Чугуїв

Чугуївський міський суд Харківської області

у складі: головуючого - судді Гуменного З.І.,

за участю секретаря судового засідання Зіник А.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду у м. Чугуєві Харківської області цивільну справу за позовною заявою Чугуївської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківській області до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки, -

в с т а н о в и в :

Керівник Чугуївської окружної прокуратури Прилуцький С.М. в інтересах держави в особі Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківській області звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки рекреаційного призначення, площею 0,0785 га, кадастровий номер 6321688400:01:000:0068, яка розташована за межами населених пунктів на території Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області на користь територіальної громади в особі Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківській області та стягнути з відповідача судовий збір у розмірі 11149,58 грн., сплачений при пред`явленні позову.

Згідно з ч. 5 ст. 200 ЦПК України, суд з`ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Сторони у підготовче судове засідання не з`явилися, про дату судового засідання повідомлені своєчасно та належним чином. Прокурор та представник позивача надали заяву про розгляд справи без їх участі, в якій просили призначити справу до розгляду.

Ухвалою від 12.12.2023 провадження по справі відкрито та призначено підготовче судове засідання.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає.

Відповідно до ст. 200 ЦПК України, за наслідками підготовчого провадження суд постановляє ухвалу, зокрема, про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

На підставі викладеного, вивчивши матеріали додані до позовної заяви, враховуючи, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за загальним порядком судового розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200, п.п.15.7 п.15 ч.1 розділу ХІІ «Перехідні положення» ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Закінчити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою Чугуївської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківській області до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки і призначити справу до розгляду по суті у судовому засіданні на 15:30год.23квітня 2024року у залі судових засідань Чугуївського міського суду за адресом: Харківська область, м. Чугуїв, пл. Соборна, 2.

Встановити загальний порядок судового розгляду.

Ухвала оскарженню в силу ч. 1 ст. 353 ЦПК України не підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Суддя

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117967005
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —636/6791/23

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гуменний З. І.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гуменний З. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні