Ухвала
від 28.03.2024 по справі 459/3689/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №459/3689/23

Провадження №2/463/535/24

УХВАЛА

судового засідання

28 березня 2024 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді - Жовніра Г.Б.,

з участю секретаря судового засідання - Косопуд М.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом Моторного (транспортного) страхове бюро України до ОСОБА_1 про відшкодування в порядку регресу витрат пов`язаних з регламентною виплатою, -

в с т а н о в и в:

представник позивача звернувся з позовом до відповідача про відшкодування в порядку регресу витрат пов`язаних з регламентною виплатою в розмірі 21649,76 грн., витрат за послуги експерта в розмірі 1280 грн, а також судового збору 2684 грн.

Ухвалою від 13 грудня 2023 рокуприйнято цивільну справу до розгляду та відкрито провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

30 січня на адресу суду надійшов відзив на позовну заяву від представника відповідача.

Від представника позивача 12 лютого 2024 року надійшло клопотання про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог Приватне акціонерне товариство «Укрзахідвуглебуд», яке є володільцем транспортного засобу «Шкода октавія» д.н.з. НОМЕР_1 .

Оглянувши матеріали справи, суд встановив наступне.

Відповідно до ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Враховуючи вищенаведене,суд вважаєза доцільнезадоволити клопотаннята залучитидо справив якостітретьої особибез самостійнихвимог напредмет спору Приватне акціонерне товариство «Укрзахідвуглебуд».

Керуючись ст.ст. 189, 197-200, 260, 261 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

залучити до справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Приватне акціонерне товариство «Укрзахідвуглебуд».

Викликати сторони у цивільній справі за позовом за позовом Моторного (транспортного) страхове бюро України до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Приватне акціонерне товариство «Укрзахідвуглебуд» про відшкодування в порядку регресу витрат пов`язаних з регламентною виплатою.

Визначити третій особі п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання пояснення на позовну заяву.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/fair/ за єдиним унікальним номером справи 459/3689/23.

Ухвала складена та підписана - 28.03.2024 року.

Ухвала у відповідності до ст.261 ЦПК України набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає. Ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Г.Б. Жовнір

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117968820
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —459/3689/23

Рішення від 27.05.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Червоноградський міський суд Львівської області

Грабовський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні