Ухвала
від 29.03.2024 по справі 233/1813/24
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/1813/24

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

29.03.2024

Суддя Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Бєлостоцька О. В., розглянувши матеріалицивільної справиза заявоюзаступникакерівника Костянтинівськоїокружної прокуратуриВласенко ДмитраВікторовича вінтересах державив особі Костянтинівської міськоїради Краматорськогорайону Донецькоїобласті,Костянтинівської міськоївійськової адміністраціїКраматорського районуДонецької області про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність, -

ВСТАНОВИВ:

Заступник керівникаКостянтинівської окружноїпрокуратури ВласенкоД.В.в інтересахдержави вособі Костянтинівської міськоїради Краматорськогорайону Донецькоїобласті,Костянтинівської міськоївійськової адміністраціїКраматорського районуДонецької області звернувся до суду із заявою, в якій просить передати безхазяйну нерухому річ гідротехнічну споруду № НОМЕР_1 дамбу на водному об`єкті загальною площею 14,0 га, яка розташована на території Іванопільського старостинського округу Костянтинівської міської територіальної громади Донецької області, за межами населеного пункту с. Диліївка, річка Наумиха, басейн річки Кривий Торець, за адресою: АДРЕСА_1 , яка перебуває у задовільному стані та має технічні характеристики: до складу гідровузла входить гребля насипна земляна, проїжджа, гребінь греблі шириною 8 м, довжина 186 м, верховий укіс залізобетонні плити, низовий багаторічні трави, водоскид шахтний з монолітного залізобетону круглого перетину, розташований з лівої сторони греблі, водопровідний тунель у дві нитки, вихідний оголовок водобій та водобійна стіна виконані з монолітного залізобетону, вартістю 70 200 830 (сімдесят мільйонів двісті тисяч вісімсот тридцять) грн, 00 коп., у комунальну власність Костянтинівської міської територіальної громади Краматорського району Донецької області.

Заява відповідає вимогам статей 175, 177, 330 ЦПК України, підстав для повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Справа підсудна Костянтинівському міськрайонному суду Донецької області та відповідно до ст.293 ЦПК України підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

За таких обставин вважаю за необхідне прийняти заяву до розгляду, відкрити провадження у цивільній справі, та призначити її до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

З огляду навведення 24 лютого 2022 рокуУказом Президента України № 64/2022воєнного стану, який на теперішній час продовжено, а також зважаючи на розгляд справи судом у дистанційному режимі, учасникам справи належить роз`яснити право, передбачене ч.4 ст.212 ЦПК України, научасть у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст.ст. 187, 260 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою заступника керівникаКостянтинівської окружноїпрокуратури ВласенкоДмитра Вікторовичав інтересахдержави вособі Костянтинівської міськоїради Краматорськогорайону Донецькоїобласті,Костянтинівської міськоївійськової адміністраціїКраматорського районуДонецької області про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність.

Призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження у відкритому судовому засіданні на 16 квітня 2024 року о 13 годині 00 хвилин.

В судове засідання викликати учасників справи.

Роз`яснити учасникам справи право на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://ksm.dn.court.gov.ua/sud0527/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117987065
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність

Судовий реєстр по справі —233/1813/24

Рішення від 17.05.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні