Ухвала
від 27.03.2024 по справі 335/1567/24
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1 УХВАЛА ІМЕНЕМ УКРАЇНИСправа № 335/1567/24 2/335/1297/2024

27 березня 2024 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі головуючого судді Рибалко Н.І., за участю секретаря судового засідання Капто Д.А., представника позивача ОСОБА_1 розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовомВиконавчого комітету Кам`янсько-Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа: Служба (відділ) у справах дітей виконавчого комітету Кам`янсько-Дніпровської міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя перебуває цивільна справа за позовомВиконавчого комітету Кам`янсько-Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа: Служба (відділ) у справах дітей виконавчого комітету Кам`янсько-Дніпровської міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Відповідно до автоматизованої системи документообігу цивільну справу було розподілено та передано головуючому судді Рибалко Н.І.

Ухвалою судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 21.02.2024 року дану цивільну справу прийнято до розгляду за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні не заперечувала щодо закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Також зазначила, що подані усі докази та заяви по суті спору.

Відповідач у судове засідання тричі не з`явилася, про дату, час та місце судового засідання повідомлялася судом належним чином, на підставі ч. 1 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» та в порядку, передбаченому ч. 11 ст. 128 ЦПК України шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-порталі Судової влади України. Згідно з ч. 11 ст. 128 ЦПК України, з опублікуванням оголошення про виклик, особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи. Причини неявки у судове засідання відповідач не повідомила, правом на подання відзиву на позовну заяву не скористалася. Заяв про відкладення розгляду справи або про розгляд справи за її відсутності суду не надала.

Представник третьої особи, будучи належним чином повідомленим про час, день та місце розгляду справи, у судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив, будь-яких заяв, зокрема про відкладення судового засідання не подавав.

У зв`язку із чим, на підставі п. 1 ч. 3 ст. 223 ЦПК України, суд вважав за можливе розглядати справу у їх відсутність.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, за результатами яких, встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб суду не надійшло.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому засіданні, за результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 189, 196-200, 259, 260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Виконавчого комітету Кам`янсько-Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа: Служба (відділ) у справах дітей виконавчого комітету Кам`янсько-Дніпровської міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, до судового розгляду по суті на 13 травня 2024 року о 14-00 год. в залі судового засідання Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://court.gov.ua/fair/sud0818.

Копію ухвали надіслати учасникам справи для відома та виконання, а також розмістити оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України з метою належного повідомлення відповідача. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Н.І. Рибалко

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117987492
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —335/1567/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні