Ухвала
від 29.03.2024 по справі 365/76/24
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/76/24

Номер провадження: 2/365/131/24

У Х В А Л А

29 березня 2024 року селище Згурівка

Згурівський районний суд Київської областіу складі:

головуючого судді Кучерявої Л.М.

за участю секретаря судового засідання Матвієнко Н.В.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі № 2 цивільну справу за правилами загального позовного провадження за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕВЕЛОП ФІНАНС»</a>, третя особа: Баришівський відділ державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про зняття арешту з майна,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до Згурівського районного суду Київської області із вище зазначеною позовною заявою, в якій просила зняти арешт з житлового будинку за номером АДРЕСА_1 , та земельної ділянки по АДРЕСА_1 , кадастровий номер 3221984200:04:016:0005, загальною площею 0,25 га.

Ухвалою судді Згурівського районного суду Київської області від 31.01.2024 відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадженння.

19 лютого 2024 року відповідач Товариство з обмеженою відповідальністю «ДЕВЕЛОП ФІНАНС»</a> направив до суду відзив на позовну заяву.

29 березня 2024 року, до початку розгляду справи по суті, позивач через канцелярію суду подала заяву, в якій просила залишити позовну заяву без розгляду. Зазначила, що наслідки подання заяви їй відомі та зрозумілі.

В судове засідання учасники справи не з`явились, про дату, час і місце розгляду справи були повідомлені у встановленому законом порядку. Третя особа: Баришівський відділ державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) направила до суду заяву, в якій просила проводити розгляд справи без участі її представника.

На підставі ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання не проводилось.

Суд визнав можливим розглянути питання про залишення позову без розгляду без учасників справи, оскільки їх неявка не перешкоджає розгляду вказаного питання.

В силу п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи те, що позивачем до початку розгляду справи по суті подано заяву про залишення позову без розгляду, суд вважає за необхідне позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕВЕЛОП ФІНАНС»</a>, третя особа: Баришівський відділ державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про зняття арешту з майна залишити без розгляду.

Керуючись ст. 247, 257, 260, 261, 353, 354 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕВЕЛОП ФІНАНС»</a>, третя особа: Баришівський відділ державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про зняття арешту з майна залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі її подання ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день складення, має право на поновлення пропущеного строкуна апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцати днів з дня вручення йому відповідної ухвали. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другійстатті 358 цього Кодексу.

Головуючий суддя Л.М. Кучерява

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117991432
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —365/76/24

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Кучерява Л. М.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Кучерява Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні