Ухвала
від 26.03.2024 по справі 697/2080/23
МАР`ЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 697/2080/23

Номер провадження 2/237/388/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26.03.2024 року м. Курахове

Суддя Мар`їнськогорайонного суду Донецькоїобласті ПриходькоВ.А.,розглянувши матеріалицивільного позову ОСОБА_1 ,в інтересахякої діє ОСОБА_2 ,до Курахівської міськоїради Донецькоїобласті,третя особа: ОСОБА_3 про визнання права влвсності в порядку спадкування за законом,

ВСТАНОВИВ:

Матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 ,в інтересахякої діє ОСОБА_2 ,до Курахівської міськоїради Донецькоїобласті,третя особа: ОСОБА_3 про визнання права влвсності в порядку спадкування були направлені Канівським міськрайонним судом Черкаської області до Мар"їнського районного суду Донецької області за підсудністю.

Відповідно до ч. 1ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустаттею 185ЦПК України.

Відповідно до ч.ч. 4, 6 ст. 19 ЦПК України, справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України, підсудна даному суду, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадженняу справіза правиламизагального позовногопровадження усправі запозовною заявою ОСОБА_1 ,в інтересахякої діє ОСОБА_2 ,до Курахівської міськоїради Донецькоїобласті,третя особа: ОСОБА_3 про визнання права влвсності в порядку спадкування .

Призначити по справі підготовче судове засідання на 16.05.2024 о 09:30 годині в приміщенні Мар`їнського районного суду Донецької області за адресою: вул. Енергетиків, 2Д, м. Курахове, Донецька область з викликом осіб, які беруть участь у справі.

Надіслати позивачу копію ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу - копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позов. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву та доказів у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8ст. 178 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://mr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.А. Приходько

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117993127
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права влвсності в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —697/2080/23

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Приходько В. А.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Скирда Б. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні