Ухвала
від 28.03.2024 по справі 522/20276/23
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №522/20276/23

Провадження №2-о/522/560/24

УХВАЛА

28 березня 2024 року Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого- судді Абухіна Р.Д.,

за участю секретаря судового засідання Кріцької Д.Є.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання ОСОБА_1 про виклик та допит свідка у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Житлово-комунальний сервіс «Фонтанський» про захист прав споживачів, визнання неправомірною бездіяльності та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду знаходиться справа за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Житлово-комунальний сервіс «Фонтанський» про захист прав споживачів, визнання неправомірною бездіяльності та зобов`язання вчинити певні дії.

Учасники справи в судове засідання не з`явились, про день, місце та час розгляду справи повідомлялись належним чином.

Позивачка звернулась до суду з заявою про розгляд справи за ії відсутністю.

Також, позивачка звернулась до суду з клопотанням, в якому просить: викликати та допитати у судовому засідання в якості свідка ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ґки проживає в квартирі АДРЕСА_1 .

Суд, дослідивши клопотання про виклик та допит свідків, вважає, що з метою повного та всебічного розгляду справи, клопотання належить задовольнити.

Згідно з частинами 1 ст.76ЦПК Українидоказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч. 1ст. 84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч. 1 ст.90 ЦПК Українипоказання свідка - це повідомлення про відомі йому обставини, які мають значення для справи. Не є доказом показання свідка, який не може назвати джерела своєї обізнаності щодо певної обставини.

Відповідно до ч. 1 ст.91 ЦПК Українивиклик свідка здійснюється за заявою учасника справи.

Керуючись ст.ст.84,91 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання позивачки про виклик та допит свідка у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Житлово-комунальний сервіс «Фонтанський» про захист прав споживачів, визнання неправомірною бездіяльності та зобов`язання вчинити певні діїзадовольнити.

Викликати та допитати у судовому засідання в якості свідка ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ґки проживає в квартирі АДРЕСА_1 .

Попередити свідка, що за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду передбачена кримінальна відповідальність за ч. 1ст.384КК Українита ч. 1ст. 385 КК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Р.Д. Абухін28.03.2024

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117999483
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживачів, визнання неправомірною бездіяльності та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —522/20276/23

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні